Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ki lesz a Renault Forma-1-es csapatfőnöke?



Noha a Lotus felvásárlásával kapcsolatban a Renault eddig csak egy szándéknyilatkozatot írt alá, különféle források máris arról számolnak be, hogy a francia autógyár leendő gyári csapatánál meglepetésre is lehet számítani. Ha minden igaz, a csapatfőnök biztosan nem az lesz, akire eddig a közvélemény tippelt…

Tovább
0

Nem kell sokat várni a Lotus-Renault házasságra



Nagy valószínűség szerint már a bejelentésre sem kell sokat várni a küszöbön álló Lotus-Renault friggyel kapcsolatban. Az F+1 Blog forrása szerint a megállapodás érdemi része már megvan, pusztán az apróbb részletek tisztázása van hátra: ha minden igaz, a hungaroringi hétvégén ezeket is rendezik egymással a felek.

Tovább
1

Prost szerint a Forma-1 megéri az árát



Alain Prost, a korábbi négyszeres világbajnok, a Renault márkanagykövete az F+1 Blog kérdésére vasárnap Barcelonában nem cáfolta a pletykát, amely szerint azon mesterkedik, hogy rábírja a konszernt: ismét gyári csapattal képviseltessék magukat a Forma-1-ben. Részleteket ugyan nem árult el, de hangsúlyozta: hiába nagy a felhördülés a költségek miatt, autógyári szinten még mindig jó biznisz az Ecclestone-cirkusz.

Tovább
0

Prost évek óta számított az idei Mercedes-dominanciára



Noha jelen pillanatban minden jel arra utal, hogy Nico Rosbergnek nem sok sansza van Lewis Hamilton ellen, a Mercedes-páros vb-csatája egészen az évad végéig eltarthat - véli a korábbi négyszeres vb-első, Alain Prost. Monacói sajtóértekezletén a Renault márkanagyköveteként is tevékenykedő egykori klasszis rámutatott: már évekkel ezelőtt figyelmeztette a francia gyártót, hogy a Mercedes rövidesen elsöprő fölénybe kerül.

Tovább
0

Ez volt minden idők legfurcsább F1-es Renault-ja



Aktualitása nem sok van, mindenesetre érdemes visszatekinteni arra az "ördögszekérre", amelyet a Renault alkotott 1995-ben és amelyről talán nem túlzás kijelenteni: ez a kocsi volt minden idők egyik legfurcsább Forma-1-es kötődésű csodabogara.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek