Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megérkezett az F1-es mezőny felszerelése az Albert Parkba




Megérkeztek az F1-es istállók felszerelései Melbourne-be, az Albert Parkba, a hétvégén esedékes évadnyitó viadal helyszínére - jelentették az Ausztrál Nagydíj szervezői.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Miért késik a gyógyír a Williams gondjaira?




Melbourne-ben megerősítést nyert, hogy a Williams istálló helyzete majdhogynem katasztrofális, vagy még annál is rosszabb. Az évadnyitón feltártak egy rejtélyes, ámde "alapvető" konstrukciós hibát, a versenyzők felemásan látják a folytatást, a vezetés pedig ugyan dolgozik a megoldáson, ám ehhez az F+1 Blog forrásai szerint a gondoltnál jóval rögösebb út vezet.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mi a gondja Ricciardo híveinek a Renault-val?




Lelkesen szorítanak majd Daniel Ricciardónak a hétvégén esedékes Forma-1-es évadnyitón a honfitársak: a pilótának a közvélekedés szerint vajmi kevés esélye van arra, hogy a Renault-val dobogóra kerüljön, ám a helyi szurkolóknak az F+1 Blog keddi, helyszíni szimatolása alapján mégsem ez a legfőbb gondjuk a francia alakulattal...

Tovább
0

Javában épül az F1-es évadnyitó helyszíne Melbourne-ben



F1 Forma-1 Ausztrál Nagydíj Melbourne Albert Park

Európa egyes pályán már zajlanak az idei Forma-1 autók első menetpróbái, Barcelona tárt karokkal várja a csapatokat a jövő heti hivatalos tesztre, mindeközben pedig a melbourne-i Albert Parkban is dübörögnek a munkálatok: a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjnak otthona kezd egyre inkább versenyhelyszínre hajazni.

Tovább
0

Ricciardót nem törte meg az évadnyitó horrorhétvége



F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíj Red Bull Albert Park

Az előszezon alapján számítani lehetett arra, hogy a Red Bull az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nem lesz partiban a Mercedes-Ferrari kombóval, így a deficitre felkészülhettek az energiaitalos márka hívei. Arra viszont nem, hogy a helyi menő Daniel Ricciardo számára horrorral ér majd fel a Melbourne-i hétvége: erre maga az érintett sem számított, alaposan meg is viselték a történtek, de elmondása szerint volt egy fontos támasza a küszködés közepette.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek