Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sainz nem ígér világmegváltást a Renault-nak



F1 Forma-1 Renault Toro Rosso Carlos Sainz Amerikai Nagydíj
Nem ígér azonnali világmegváltást a Toro Rossótól a Renault-hoz átigazoló Carlos Sainz, aki nem elismeri: izgatottan készül a hétvégi Amerikai Nagydíjra, ahol bemutatkozhat a francia alakulat kötelékében. A spanyol lépésről lépésre szeretne ismerkedni új munkaeszközével, ugyanakkor reméli, hogy sikerül gyorsan felvennie a tempót a sárga-feketékénél.

Tovább
0

Ki mondta, hogy Lauda nem tud poénkodni?



F1 Forma-1 Mercedes Niki Lauda Nico Rosberg Daniel Schloesser Amerikai Nagydíj
Niki Lauda soha nem volt a Forma-1 humorbombája: az osztrákok háromszoros világbajnok legendája, a Mercedes ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező igazgatója a szigorúbb fickók közé sorolható, de ez nem jelenti azt, hogy néha ne eresztene le egy kicsikét. Akadt egy mókásabb pillanata Austinban is - fotó is készült róla!

Tovább
0

Ki mondta, hogy a Red Bull nem készül 2016-ra?




Marad-e a Forma-1-ben a Red Bull vagy sem? A krónikus motorhiánnyal küszködő korábbi energiaitalos sikergárdával kapcsolatban mostanság ez a legfontosabb kérdés, ám egyre több jel utal arra, hogy Dietrich Mateschitz nem vállalja be az idő előtti kivonulást. A helyzetük kétségkívül nem könnyű, ám mint Paul Monaghan főmérnök Austinaban elárulta: már javában dolgoznak az RB12 típusjelű új versenyautón.

Tovább
0

Räikkönen zseniális: ez volt az év előzése? - videó



Lehet, hogy Austinban Lewis Hamilton Sebastian Vettel ellen végrehajtott, győzelmet érő előzése volt a legjelentősebb helycserés manőver, a legszebb akciót azonban Kimi Räikkönen hajtotta végre a 13. körben Nico Hülkenberg ellen. A Lotus finnje újfent demonstrálta, hogy nem véletlenül tartják előzőkirálynak.

Tovább
0

Mindenki pirellis cowboy kalapot akar - fotók



Lehet, hogy a Pirelli túlságosan konzervatívra szabta gumikínálatát a vadonatúj austini Forma-1-es pályára, amivel megnehezítették a csapatok dolgát, az amerikai futam díjkiosztóján azonban kompenzálták a malőrt. A baseball-sapkát a texasi hagyományoknak megfelelően cowboy-kalapra cserélték, ami egycsapásra sláger lett.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek