Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Csak topcsapattal jönne újra az F1-be az Audi Le Mans-i nagyágyúja



André Lotterer, az Audi háromszoros Le Mans-i győztese tavaly Spában a Caterham beugrójaként megízlelhette a Forma-1 világát. A német meggyőzően teljesített, így sokak szerint még most, harmincon felül sem lenne késő nekiveselkednie az F1-es karriernek: maga az érintett nem zárkózik el ettől, de azt sem titkolja, hogy csak egy topcsapat tudná kirángatni a négykarikások kötelékéből.

Tovább
0

Ki vezet a Caterhamnél Monzában?



Furcsa a helyzet a Caterham istállónál: noha csütörtökön már az Olasz Nagydíj sajtónapját tartják, egyelőre nem lehet tudni, hogy a leafield zöldek kit indítanak Marcus Ericcson csapattársaként Monzában.

Tovább
0

Letette a névjegyét az F1-ben a Le Mans-i nagymenő



Noha a futam alig tartott tovább számára egyetlen körnél, túlzás nélkül lehet kijelenteni, hogy a Caterham háromszoros Le Mans-i győztes beugrójának, André Lotterernek a Belga Nagydíjon a Forma-1-ben is sikerült villantania. Az Audi gyári csapatától "lízingelt" klasszist az F+1 Blog a versenyt követő forgatagban kérdezgette Spa-Francorchamps-ban.

Tovább
0

Nem az élmenők a sztárok Spában



Spa-Francorchamps varázsa természetesen semmit nem változott tavaly óta, ám a szokatlanul hűvös, kis túlzással már-már kora télies reggeli időjárás még a sokat tapasztalt Forma-1-es siserehadat is meglepte. Bár idősebb helybéliek szerint volt már hidegebb is, a 4-5 Celsius-fok nem feltétlenül hozta meg a nyári szabadság után éppen csak éledező versenyzők, mérnökök és egyéb paddock-személyiségek munkakedvét.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek