Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Aston Martin az F1-ben: Nem valószínű...



F1 Forma-1 David Richards Force India Aston Martin Abu Dhabi Nagydíj

Hónapok óta terjengenek a pletykák, amely szerint 2016-ra a Force India istálló "átkeresztelődhet" Aston Martinra. Sokan az évadzáró Abu Dhabi Nagydíjra vártak fejleményt az ügyben, de a brit márka vezére, a helyszínen felbukkanó David Richards az F+1 Blog érdeklődésére cáfolta, hogy küszöbön állna a bejelentés. Igaz, nem túl meggyőzően tette ezt…

Tovább
0

Még mindig csak reménykednek a Force Indiánál az Aston Martin érkezésében




Miután Vijay Mallya, a Force India társtulajdonos-csapatfőnöke a Mexikói Nagydíj hétvégéjén elárulta, hogy együttese tárgyalásokat folytat az Aston Martinnal a márka Forma-1-es szerepvállalásáról, az indiai üzletember helyettese, Bob Fernley óvatosságra intette a közvéleményt. A brit szerint nincs garancia a megállapodásra és már az is megtiszteltetés, hogy a csapat egyáltalán képbe került a patinás szigetországi márkánál.

Tovább
0

Cáfolja a Mercedes az Aston Martin-pletykát



Jókora hullámot kavart az Autocar című brit szaklap azzal, hogy szombat este bedobták a köztudatba az állítólag készülőben lévő Red Bull-Aston Martin-Mercedes kooperációt. Legkevésbé sem meglepő módon a Mercedes vezérei vasárnap, Silverstone-ban cáfolták, hogy ilyesmi állna a küszöbön, pedig ezzel valószínűleg minden érintett, de még a Forma-1 is csak nyerne.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek