Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Melbourne-ből jelentjük: Miért késik a gyógyír a Williams gondjaira?




Melbourne-ben megerősítést nyert, hogy a Williams istálló helyzete majdhogynem katasztrofális, vagy még annál is rosszabb. Az évadnyitón feltártak egy rejtélyes, ámde "alapvető" konstrukciós hibát, a versenyzők felemásan látják a folytatást, a vezetés pedig ugyan dolgozik a megoldáson, ám ehhez az F+1 Blog forrásai szerint a gondoltnál jóval rögösebb út vezet.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Vettelt nem a bajusza lassította le




Sebastian Vettel nyilvánvalóan nehezen viselte, hogy a Ferrari vérmes reményei ellenére az évadnyitó Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén 7 tizedmásodperces vereséget szenvedett Lewis Hamiltontól, de a német nem zuhant össze. Sőt, a kvalifikációt követő forgatagban még némi poénkodásba is hajlandó volt belemenni…

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Mit gondol a főnök a Mercedes fölényéről?




Hiába várt Ferrari-fölényt a nagyvilág az F1-es évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, az évadnyitó futam időmérő edzésén a Mercedes robbantott: Lewis Hamilton agyoncsapta a mezőnyt, amihez Valtteri Bottas adta a díszkíséretet. Az eredmény nem csak a két versenyzőt lepte meg, hanem a csapatfőnök Toto Wolffot is: az F+1 Blog a melbourne-i kvalifikáció után a Mercedes főnökének sajtóértekezletén fülelt és jegyzetelt.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Esti életképek a boxutcából




Túl van a 2019-es szezon első versenyhétvégi edzésnapján az F1 mezőnye: a melbourne-i Albert Parkban tartott gyakorlás után a boxutca jobban nyüzsgött, mint napközben, az edzések idején. Az F+1 Blog körbenézett a helyszínen.

Tovább
0

Melbourne-ből jelentjük: Räikkönen gondolatai a nyitány előtt




Kimi Räikkönen, az F1 2007-es világbajnoka régi-új csapata, az Alfa Romeo Racinggé átkeresztelkedett Sauber kötelékében kezdi a 2019-es szezont az Ausztrál Nagydíjon. A finn jól érzi magát a svájci különítménynél, de előzetes várakozást nem fogalmazott meg a nyitánnyal kapcsolatban: az F+1 Blog jelen volt a pilóta csütörtöki sajtóértekezletén és lejegyeztük gondolatait.

Tovább
2
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek