Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit keres Senna F1-es Lotusa a 22. emeleten?



F1 Forma-1 Lotus 97T Ayrton Senna Elio De Angelis
Ayrton Senna és a Forma-1 imádata nem ismer határokat: erre szolgáltatott példát egy brazil fanatikus, aki képes volt egy Sao Pauló-i apartmanház 22. emeletén található lakásába felvitetni a háromszoros világbajnok 1985-ben használt Lotus 97T-jének replikáját, csak hogy minden nap gyönyörködhessen benne.

Tovább
0

Sennával motiválják a brazil olimpikonokat



F1 Forma-1 Ayrton Senna Olimpiai Játékok Jacarepagua
Ugyan a Forma-1 nem olimpiai sportág és valószínűleg soha nem is lesz az, a helyiek a legelitebb autósport-géposztály brazil hősével, Ayrton Sennával igyekeznek motiválni a riói játékokon induló sportolóikat. Az Instituto Ayrton Senna két partnerszervezettel együttműködve egy animációt készített, amely az 1991-es Brazil Nagydíjról szól.

Tovább
0

Egy színpadon Alonso és Senna




Együtt mutatott be egy új karórát Fernando Alonso és az 1994-ben elhunyt legendás háromszoros világbajnok, Ayrton Senna. A brazil legendát a McLaren a barcelonai Teatro Principale színpadán "idézte meg": bárcsak ne, vagy legalábbis ne ebben a formában tették volna…

Tovább
0

Alonso kipróbálta Senna '88-as McLarenjét




Noha az érdemi szereplés esélyét, különösképp a futamgyőzelemét a McLaren egyelőre képtelen megadni Fernando Alonsónak, a spanyol versenyző egyik régi álmát most valóra válthatta a wokingi csapat jóvoltából. A kétszeres vb-első kipróbálhatta példaképe, a néhai háromszoros világbajnok Ayrton Senna 1988-as versenyautóját, az MP4/4-et.

Tovább
1

412 millióért eladó Senna legendás Toleman-Hartja



Egyre komolyabb a régmúlt idők Forma-1-es autóinak adásvételére szakosodott piac, időről időre kerülnek elő újabb és újabb csemegék, olyasmire viszont ritkán pályázhatnak a vastag pénztárcájú vevők, amelyet most kínál egy londoni kereskedés: azt a Toleman-Hart TG184-2-est kínálják eladásra, amellyel Ayrton Senna az első dobogós eredményét produkálta az F1-ben.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek