Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Barcelona után bedobhatja a törölközőt a küszködő Williams




Barcelonába fejlesztési csomaggal érkezik a 2019-es idény totális kudarcát produkáló Williams istálló, ám könnyen előfordulhat, hogy ez a pakk lesz az utolsó, amelyet az FW42 típusjelű szörnyszülötthöz készítenek. A nagy múltú alakulat történelmi mélyponton van, ami sem az újonc George Russellnek, sem a nagy visszatérő Robert Kubicának nem tesz jót: vajon hogyan élik meg ők a krízist?

Tovább
0

McLaren: Tavaly csak dumáltunk róla, idén tényleg fejlődünk




Ugyan a régi dicsőség még mindig borzalmasan távolinak tűnik, négy forduló után elmondható, hogy a McLaren-Renault 2019-es szereplése a pozitív meglepetés kategóriába sorolható. A csapat vezetése is úgy érzi, hogy a hosszas vegetálás után végre elindultak a lejtő aljáról, a pilótakettőst pedig felturbózta az idénybeli első dupla pontszerzés. Mi jöhet ezután a wokingiak számára?

Tovább
0

Nem készült csapatutasításra a Mercedes - de vajon lesz ilyen?




Nem merült fel a csapatutasítás lehetősége a Mercedesnél - jelentette ki az Azerbajdzsáni Nagydíjon Valtteri Bottas vezérletével aratott kettős győzelem után a címvédő-listavezető formáció vezére, Toto Wolff. Noha a gárda két pilótája között egyre kiélezettebb a versenyfutás, a szakvezető egyelőre nem tart attól, hogy úgy elharapóznak a dolgok, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg vetélkedésének sötétebb időszakaiban.

Tovább
0

Magyar tetoválóművész varrta Hamilton kézfejét Bakuban




Régóta tudjuk, hogy Lewis Hamilton bolondul a tetoválásokért, de hogy hóbortjának már egy versenyhétvége kellős közepén is hajlamos hódolni, az mindenképpen újdonság. Pedig így van, ráadásul az ötöszörös világbajnok legújabb ékességeit egy magyar tetoválóművész, Bercsényi Balázs készítette, akit aZ F+1 Blog a helyszínen kérdezett.

Tovább
0

Ilyen az éjszakai műszak Bakuban a csatornafedelek miatt



F1 Forma-1 Azerbajdzsáni Nagydíj Arif Rahimov Claire Williams George Russell
Kemény éjszakai műszakra kapcsoltak a bakui városi F1-es versenypálya munkatársai azok után, hogy az Azerbajdzsáni Nagydíj pénteki edzésnapján egy meglazult csatornafedél komoly galibát okozott. A promótercég vezetője az F+1 Blognak nyilatkozva azt ígérte: a folytatásban rend lesz, néhány órával később pedig megmutatkozott az is, hogy valóban "eligazította" a személyzetet…

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek