efpluszegy

Ecclestone bizonyítványt osztott az F1 élharcosainak
Mióta száműzték az F1 éléről, azóta csak ritkán szólal meg Bernie Ecclestone, viszont amit mond, az általában nagyot szól. A napokban az idei világbajnokság két főszereplőjét, Lewis Hamitont és Sebastian Vettelt értékelte a 88. születésnapját épp a mai napon ünneplő korábbi főmogul, aki a britet az egekig magasztalta, a németről pedig úgy gondolja, hogy a háttérben zajló menedzsmentviták miatt nem kapott elegendő támogatást idén a Ferraritól.

Tovább
0

Ecclestone nem tud élni F1 nélkül
Komoly üzenetértéke lehet annak, hogy a posztjáról tavaly eltávolított F1-főmogul, Bernie Ecclestone hirtelenjében újra előkerült. Tavaly csak néhányszor bukkant fel a paddockban a veterán brit üzletember, a hétvégi Azerbajdzsáni Nagydíj viszont már a második olyan forduló idén, amikor feltűnik a körforgásban. Annyi bizonyos: van célja annak, hogy Mr. E mutatja magát.

Tovább
1

Nem kérnek a V10-es motorokból a Forma-1 vezéreiF1 Forma-1 Ross Brawn Jean Todt Bernie Ecclestone
Bárcsak úgy szólnának, mint annak idején a V10-esek! Gyakorta keseregnek így a jelenkori turbós hibrid erőforrások kétségkívül harmatos hanghatásával elégedetlen szurkolók, ám semmi esély nincs arra, hogy a sokszor emlegetett motorspecifikáció visszatérjen a Forma-1-be: ezt Ross Brawn után a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) vezére, Jean Todt is deklarálta.

Tovább
0

Új főhadiszállásra költözik a Forma-1F1 Forma-1 Bernie Ecclestone Liberty Media
Költözik a Forma-1: a sportág irányítását januárban átvevő cégcsoport, a Liberty Media úgy döntött, hogy nem maradnak a lapátra tett nagyfőnök, Bernie Ecclestone híres-hírhedt londoni székhelyén, hanem átköltöznek a brit főváros egy másik prominens irodaházába. Kiderült ugyanakkor az is, hogy Ecclestone holdudvarából nem mindenki került lapátra az új vezetés érkezésével.

Tovább
0

Ecclestone már nem fintorog RosbergreF1 Forma-1 Formula-1 Bernie Ecclestone Nico Rosberg Lewis Hamilton Abu Dhabi Nagydíj
Bernie Ecclestone, a Forma-1 ura nemrégiben becsmérlően nyilatkozott Nico Rosbergről, ám az idei vb-címről döntő Abu Dhabi Nagydíj előtt változtatott az álláspontján. A brit üzletember szerint a ponttáblázatot vezető német pilóta jó úton halad afelé, hogy igazi sztárrá váljon, a sportág jövőjével kapcsolatban ugyanakkor már nem ennyire derűlátó…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek