Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone 18 futamot akar, nem mindenki örvendezik



F1 Forma-1 Bernie Ecclestone Lewis Hamilton Jenson Button Osztrák Nagydíj
Bernie Ecclestone néhány napja megszellőztette, hogy a jövő évi Forma-1-es versenynaptár rövidebb lehet az ideinél: a sportág főmogulja azt tervezi, hogy főképp az európai szakaszt meghúzva az idei 21-ről 18-ra csökkenti a futamok számát. Az F+1 Blog által az Osztrák Nagydíj helyszínén megkérdezett versenyzők véleménye megoszlik a kezdeményezéssel kapcsolatban.

Tovább
0

Modernebb lett Interlagos a Brazil Nagydíjra




Megújult, megszépült boxlétesítményekkel várja Interlagos a Forma-1-es mezőnyt a hétvégi Brazil Nagydíjra: a napokkal ezelőtt befejeződött első építkezéssel egy 80 millió dolláros fejlesztési program első lépcsőjét adták át.

Tovább
0

Előre megünnepelte Bernie 85. születésnapját az Ecclestone-család




Október 28-án ünnepli 85. születésnapját Bernie Ecclestone: a Forma-1-es főmogul a nevezetes napot az Amerikai és a Mexikói Nagydíj miatt otthonától távol tölti majd, ezért a családja már most szombaton nagy bulit csapott a tiszteletére. Két lánya, Petra és Tamara megadták a módját édesapjuk ünneplésének…

Tovább
0

Többet láthatjuk Szocsiban a két Ezüstnyilat




Többet láthatjuk majd a két Mercedest a hétvégén esedékes Forma-1-es Orosz Nagydíj televíziós közvetítéseiben: Niki Lauda, a csillagos márka ügyvezetői jogkörrel nem rendelkező elnöke állítólag ígéretet kapott Bernie Ecclestone-tól arra, hogy a mostanára elhíresült suzukai képernyős száműzetés után az Ezüstnyilaknak is kellő figyelem jut majd a világadásban.

Tovább
0

Ecclestone: Vettelt naggyá teszi a Ferrari



Bernie Ecclestone, a Forma-1 főmogulja már számtalanszor hangsúlyozta, hogy nem tartja jó világbajnoknak Sebastian Vettelt, ugyanakkor felkészült arra, hogy a német a Ferrari kötelékében rövidesen ötödször is elhódítja majd a bajnoki titulust. A brit elárulta, hogy tavaly milyen tanácsot adott a vörösök ajánlatával kapcsolatban hezitáló pilótának, ugyanakkor leszögezte: Vettel a maranellóiak versenyzőjeként ismét a népszerűségi lista élbolyába kerülhet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek