Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone megköszönte a Mercedesnek a vereséget




Semmi kétség, a legjópofább húzással Bernie Ecclestone rukkolt elő a Magyar Nagydíj versenynapján: a Forma-1 impresszáriója váratlanul betoppant a Mercedes-vezér, Toto Wolff futam utáni sajtótájékoztatójára és megköszönte, hogy az egész idényt domináló csillagosok elbukták a hungaroringi futamot.

Tovább
0

Exkluzív: Ecclestone-nak tetszik a Hungaroring modernizációs terve



Elnyerte Bernie Ecclestone tetszését a Hungaroring modernizációjára vonatkozó tervezet, amelyet Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter mutatott be pénteken, a mogyoródi paddockban tartott megbeszélés során. A veterán üzletember biztos abban, hogy nem lesz akadálya a 2021 utáni időszakra vonatkozó versenyrendezési megállapodás létrejöttének.

Tovább
1

Ecclestone: Mindig csak a vesztesek panaszkodnak, a győztesek soha!



Bernie Ecclestone egyik legfőbb fegyvere, hogy képes kimagyarázni a kimagyarázhatatlant: kétség sem férhet ahhoz, hogy a 84 esztendős Forma-1-es főmogul ennek köszönheti, hogy ilyen régóta őrzi a hatalmát, és az Osztrák Nagydíj szombati napján újfent demonstrálnia kellett ezt a képességét. Amikor az újságírók megsorozták a sportág aktuális problémáit forszírozó kérdésekkel,a brit úgy cáfolt, hogy közben elismerte: valóban lenne csinosítanivaló a sportág háza táján…

Tovább
1

Top 25: kik a legbefolyásosabbak a Forma-1-ben?



Noha a közvélemény a mai napi úgy tartja, hogy Bernie Ecclestone a Forma-1 nagyura, nem a 84 esztendős brit üzletember a legbefolyásosabb személyiség a királykategória háza táján. A legelismertebb szigetországi szaklap idén is összeállította a nagyágyúk Top 25-ös listáját, ahol Donald MacKenzie, a CVC Capital Partners nevű befektetési társaság vezére maga mögé utasította Ecclestone-t.

Tovább
1

Újra Afrikával kacérkodik a Forma-1



Brit sajtóértesülések szerint Bernie Ecclestone azon dolgozik, hogy visszavigye Afrikába a Forma-1-es világbajnoki sorozatot, s tervének megvalósításában a kétszeres világbajnok Lewis édesapja, Anthony van a szakági főmogul segítségére.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek