Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Soha nem volt még ennyire közel a háromautós F1



Szeptemberben, az Olasz Nagydíj hétvégéjén inkább meghökkenés kísérte a korábbi Williams-ügyvezető, Adam Parr tweetjét, amelyben kijelentette, hogy az idei az utolsó szezon, amikor kétautós csapatokat láthatunk a Forma-1-ben. Mostanára odáig fajult a helyzet, hogy úgy tűnik: a brit szakember már akkor fején találta a szöget…

Tovább
0

Ecclestone kevesebb európai futamot akar



Bernie Ecclestone az Osztrák Nagydíj közvetítése közben, a tévés világadásba bekevert kacifántos grafikával mondott köszönetet a versenynaptárba több min egy évtizedes távollét után visszatérő viadal atyjának, Dietrich Mateschitznek. Volt is miért, a Red Bull főguruja ugyanis egy olyan ékszerdobozt bocsátott a Forma-1 rendelkezésére, amely lazán modernebb, mutatósabb és jobb bármelyik európai versenyhelyszínnél.

Tovább
1

Amerikai és román csapat érkezhet az F1-be



Bernie Ecclestone Szahírban megerősítette, hogy két új Forma-1-es istálló kap lehetőséget a nevezésre. Az egyik biztosan Gene Haas amerikai formációja, míg a másik - noha ezt Ecclestone nem mondta ki - minden bizonnyal az utóbbi hónapokban sokat emlegetett román alakulat lesz.

Tovább
0

Ecclestone azt hitte, kivérzik a Lotus



Bár a dolgok jelenlegi állása szerint az utóbbi, másfél-két év pénzügyi küszködése után a Lotus képes megállni a lábán, Bernie Ecclestone egy pénteki interjúban elárulta: nem is olyan régen még arra számított, hogy az enstone-i egylet nem éli meg az új turbókorszak hajnalát. Az illető, aki segített kimászni a különítménynek a csávából, épp most kapta meg jutalmát egy csapatfőnök-helyettesi kinevezés formájában.

Tovább
0

Innen érkezik otthonunkba a Forma-1



Igazi csemegével szolgált a rajongóknak a Forma-1-es világbajnokság kommunikációs partnere, a Tata Communications, amely első ízben engedett betekintést a televíziós közvetítések főhadiszállására. Mint kiderült: amit a képernyőn látunk, azt csak részben szerkesztik a pályán, ráadásul az idei évtől egyebek mellett például a csapatrádiós üzeneteket is a nagy-britanniai központból illesztik majd az adásfolyamba.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek