Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hornert akarják Ecclestone helyére az F1 urai



Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke évek óta vehemensen cáfolja, hogy pályázna a Forma-1 nagyfőnöki székére, ám ismét minden jel arra utal, hogy a fiatal brit szakember lehet Bernie Ecclestone utóda. A döntéshozók túlnyomó többsége állítólag nem lát más épkézláb megoldást.

Tovább
0

Bernie bibliája: egymillió dolláros könyv a Forma-1-ről



Akár Bernie Ecclestone bibliájának is nevezhetjük azt a Forma-1-es történelemkönyvet, amely decemberben jelenik meg az Opus Media gondozásában. A kötet hatalmas, súlyos és természetesen rendkívül drága: legalább 1 millió dollárt kell leszurkolni érte, igaz, ezért különös kiváltságokban részesülhet a majdani tulajdonos…

Tovább
0

Valóban bukhatja az olajcégek pénzét az F1?



Úgy tűnik, hogy egyelőre a Forma-1-es istállók sem tudják mire vélni az FIA múlt heti közlését, amely kilátásba helyezte, hogy a jövőben nem csak az abroncsokat, hanem az üzemanyagot is egyetlen cég szállíthatja majd a csapatoknak. Az F+1 Blog csúcsistállóknál érdeklődött az ügyben, amely vélhetően a Todt-Ecclestone szembenállás eredménye.

Tovább
0

Lauda féket kapott Ecclestone-tól Monzában



Elismerésben részesült vasárnap Monzában Niki Lauda: az osztrákok korábbi háromszoros világbajnokát életműdíjjal tüntette ki a Forma-1-es fékeket gyártó Brembo. A díjátadó ceremóniára nem sokkal az Olasz Nagydíj rajtja előtt került sor.

Tovább
0

Mit keresett Ecclestone Alonsóékkal a Hungaroring tribünjén?



Hatalmas meglepetést szerzett Bernie Ecclestone azoknak a gyerekeknek, akik az Erzsébet-program keretein belül látogathattak ki pénteken a Hungaroringre: a két szabadedzés között az F1-főmogul meglátogatta őket a Silver 3-as tribünön, ráadásul magával vitte a mezőny néhány klasszisát is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek