Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ecclestone egymilliárdos esküvőt szervezett Tamarának



Valószínűleg az év egyik legnagyobb celebeseménye zajlik Dél-Franciaországban, ahol az F1-es főmogul Bernie Ecclestone egy többnapos menyegző keretein belül adja férjhez nagyobbik lányát, Tamarát. A kiszivárgott hírek alapján nem túlzás azt állítani, hogy az esküvő valóságos fesztivál.

Tovább
0

Ecclestone is csak csettintett a Mercik időmérő-uralmára



Bernie Ecclestone is csak elégedetten bólogatott, miután a Mercedes a zsinórban harmadik pole pozícióját szerző Nico Rosberg vezérletével Monacóban is kisajátította az első rajtsort. Azt valószínűleg a Forma-1 főguruja sem tudja, hogy milyen eredményt hoz a vasárnapi összecsapás, mindesetre szemlátomást örült a csillagosok produkciójának.

Tovább
0

Top 10: kik a leggazdagabbak a Forma-1 világában?



Miközben a versenyzők, a csapatok és a rajongók a melbourne-i nyitány után már a hétvégi Maláj Nagydíjra összpontosítanak, a Forma-1 pénzügyeire specializálódott Formula Money nevű kiadvány szerkesztői ismét érdekes adalékkal szolgáltak. Ezúttal arra keresték a választ, hogy ki, kik a leggazdagabbak az autósport csúcskategóriájának világában?

Tovább
0

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

Nem kér a Forma-1-ből a NASCAR-királynő



Danica Patrick a NASCAR-évadnyitón, Daytonában a szakág történelmének első, pole pozíciót szerző pilótanője lett, így újra felmerülhet a kérdés: ha Bernie Ecclestone női versenyzőt szeretne a Forma-1-be, miért nem csábítja át az amerikai szépséget?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek