Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Fangio családja meglepte Hamiltont



F1 Forma-1 Lewis Hamilton Juan Manuel Fangio Mercedes Brazil Nagydíj
Különleges meglepetésben volt része Interlagosban Lewis Hamiltonnak: a Mercedes ötszörös világbajnokát meglátogatta a másik legendás ötszörös bajnok, az argentin Juan Manual Fangio családja. A brit nemcsak kapott, hanem adott is ajándékot.

Tovább
0

Massa mérnökcimboráját is megkapja Leclerc a Ferrarinál?




Mindent megtesz a Ferrari annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák Charles Leclerc számára, ráadásul a jelek szerint egy régi, jól bevált receptet alkalmaznak. A monacói nemcsak a csapat csúcsmérnökét, Jock Cleart kapja meg, hanem a pletykák szerint visszaigazolják azt a specialistát, aki annak idején Felipe Massával hajtott végre nagy dolgokat a csapatnál.

Tovább
0

Hamiltonék a Mercedes-dolgozók milliós prémiumáért hajtanak




Lewis Hamilton már ötszörös világbajnokként rajtol a hétvégi Brazil Nagydíjon, ahol csapattársával, Valtteri Bottasszal pontot tehetnek a konstruktőri titulusért zajló küzdelem végére is. A Mercedes munkatársai remélik, hogy így is lesz, csapatsiker esetén ugyanis a kiszivárgott hírek szerint 3,5 millió forintnak megfelelő prémiumra számíthatnak - mind a kilencszázan!

Tovább
0

Perez várja az élvonalbeli F1-es esélyt




Sergio Perez 2019-ben biztosan a jelenleg Racing Point Force India istálló pilótája lesz, azonban a mexikói pilóta még mindig nem tett le arról, hogy szintet léphet és rövidesen - újra - lehetőséget kaphat valamelyik csúcsistállónál. A közép-amerikai úgy érzi: a balul elsült 2013-as McLaren-kaland óta éppen eleget tett azért, hogy kapjon egy minden eddiginél jobb sanszot.

Tovább
0

Akár 15 millió dollárt is érhet Nasr 2 pontja



F1 Forma-1 Felipe Nasr Sauber Brazil Nagydíj
Noha a pontos összegről csak találgatni lehet, biztosra vehető, hogy az őrült Brazil Nagydíj legértékesebb pontjait a Sauber szerezte, Felipe Nasr révén. A brazil pilóta 9. helyével nemcsak a csapat kaszált: lehet, hogy a versenyző is ezzel biztosította be a helyét a 2017-es Forma-1-es mezőnyben.

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek