Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Íme, Massa búcsúajándéka a Williamstől



F1 Forma-1 Felipe Massa Williams Brazil Nagydíj
Noha az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj még hátravan, Felipe Massa már a hétvégi Brazil Nagydíjon, a hazai versenyén megkezdte a búcsúzkodást a Forma-1-től. A visszavonuló brazil az interlagosi futam időmérő edzése után a búcsúajándékot is megkapta a Williams szervizcsapatától.

Tovább
0

Botrányhős szakembert állítanak a Manor élére




Nem volt alaptalan a Mexikói Nagydíj idején felmerült pletyka, a legkisebb Forma-1-es istálló, a Manor vezérkara biztosan átalakul. A különítményt a télen megmentő John Booth csapatfőnök és Graeme Lowdon sportigazgató a szezon végén távozik, a McLaren korábbi sportigazgatója, a "hazudós" Dave Ryan pedig érkezik a gárdához.

Tovább
0

Senkinek nem adja Verstappent a Red Bull




Kevés olyan piacképes portéka van jelenleg a Forma-1-ben, mint a csodaújonc Max Verstappen: paddock-pletykák szerint a Ferrarinál és a Mercedesnél sem tettek még le arról, hogy valamilyen előszerződést kössenek a fiatal hollanddal, éppen ezért a Red Bullnál szükségesnek érezték, hogy leadjanak egy újabb figyelmeztető lövést…

Tovább
0

Modernebb lett Interlagos a Brazil Nagydíjra




Megújult, megszépült boxlétesítményekkel várja Interlagos a Forma-1-es mezőnyt a hétvégi Brazil Nagydíjra: a napokkal ezelőtt befejeződött első építkezéssel egy 80 millió dolláros fejlesztési program első lépcsőjét adták át.

Tovább
0

Senna és a McLaren egy új reklámban



Nincs Brazil Nagydíj anélkül, hogy ne lenne gyakran emlegetve a futamnak otthont adó város, Sao Paulo legendás szülötte, az 1994-ben elhunyt háromszoros világbajnok Ayrton Senna. A néhai klasszis idén a helyi tévék által sugárzott egyik reklámszpotban is feltűnik a McLarennel száguldozva, ráadásul egy olyan vállalat képviseletében, amely az utóbbi hónapok pletykái alapján a wokingi csapat következő főszponzora lehet.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek