Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Buttont is felőrli a McLaren-Honda küszködése 



Jenson Button "különösnek" titulálja pályafutása jelenlegi szakaszát, amelyben a sereghajtók között vergődik a problémás Honda-hajtáslánc miatt küszködő McLaren kötelékében. A brit idén biztosan nem rúg labdába hazai versenyén, ráadásul tett egy olyan kijelentést, amely alapján arra lehet következtetni: a kiábrándító helyzetben egyre nehezebb olyan gondolatokat találnia, amellyel vigasztalhatja magát…

Tovább
0

Újra gyári Renault lehet a Lotus, lőttek a WSR-nek?



Francia sajtóértesülések szerint a héten eldőlt, hogy a Renault folytatja az utóbbi időben bizonytalannak tűnő Forma-1-es programját, ráadásul nem is akárhogyan: a francia gyártó állítólag a nevére vesz egy istállót, amelynek felvásárolják a többségi tulajdonjogát. Ha minden igaz, a kiválasztott gárda a Lotus, ahol nem is olyan régen még határozottan cáfolták, hogy változás készülne a tulajdonosi körben.

Tovább
0

Újra dübörög a Räikkönen távozásáról szóló pletyka



Hiába derült ki a pilótaszakszervezet (GPDA) közvéleménykutatásán, hogy Kimi Räikkönen a jelenkor legnépszerűbb Forma-1-es pilótája, a pletykagyár nem irgalmaz: a hétvégi Brit Nagydíj előtt ismét felerősödtek azok a spekulációk, amelyek szerint a finnt nem tartja meg 2016-ra a Ferrari. Egy mértékadónak tartott olasz lap szerint az északi pilótát már csak a csoda tarthatja a vörösöknél.

Tovább
0

Kell-e zárt pilótafülke a Forma-1-es autókra?



Noha a Kimi Räikkönen balesetét követő események sodrásában nem kapott nagy figyelmet, túlzás nélkül lehet kijelenteni: a finn Ferrarijáról lerepülő kerék akár súlyos fejsérülést is okozhatott volna Max Chiltonnak, a Marussia versenyzőjének. Az incidens utóhatásaként újra felmerülhet a korábban már taglalt javaslat: nem kellene-e zártnak lennie a Forma-1-es autók pilótafülkéjének?

Tovább
1

Tovább titkolóznak a Caterham új tulajdonosai



Megszólalt végre a más Forma-1-es projektekkel hírbe hozott, de végül a Caterham rejtélyes új tulajdonosainak képviseletében felbukkanó Colin Kolles. A szakember szerint az utóbbi napokban sokat emlegetett 'svájci-arab befektetőcsoport' tagjainak kilétét továbbra sem fedik fel, ugyanakkor leszögezte: ha a transzfert nem ütötték volna nyélbe ezen a héten, a leafieldi alakulat már a Brit Nagydíjon sem tudott volna elindulni.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek