Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Dakar, torta és ralis haverok az F1-es paddockban




Nincs szebb a ralis barátságnál, pláne, amikor átível a különféle kategóriákon! Ezt bizonyította a Sainz, Isola, Steiner hármas is a barcelonai F1-es teszt második napján.

Tovább
0

Sainz láthatatlanul válik élmenővé az F1-ben?




Olyan szezonja van Carlos Sainznak a McLaren istállónál, amilyenre biztosan nem számított: bár ralilegenda édesapja szerint már túlzás, amennyire mellőzik a tévéközvetítésekből, a spanyol pilóta egyenletes és jó teljesítményével lassan a legjobbak közé emelkedik. Az F+1 Blog érdeklődésére Suzukában elárulta: úgy érzi, élete formájába lendült, de bosszantja, hogy a közvetlen élmezőnybe nem tud bekerülni.

Tovább
0

Kézzel emelte meg a 853 kg-os McLarent a szervizcsapat



F1 Forma-1 McLaren Forma-1 kerékcsere Carlos Sainz Szingapúri Nagydíj 2019

Mint a villám, úgy dolgoznak az F1-es istállók kerékcserére szakosodott stábjai a futamokon, az elitalakulatok szinte felfoghatatlan gyorsasággal bonyolítják le a komplikált műveletet. Kivéve, amikor nem: a Szingapúri Nagydíj erre is szolgáltatott példát.

Tovább
0

Kínos: Ennyi maradt a McLaren idei Indy 500-as álmaiból...




Féltucatnyi ember egy félig kirámolt motorhome-ban a képernyők előtt: hihetetlen, de a McLaren számára csupán ennyi maradt a 2019-es Indy 500 álomból… Mutatjuk!

Tovább
0

McLaren: Tavaly csak dumáltunk róla, idén tényleg fejlődünk




Ugyan a régi dicsőség még mindig borzalmasan távolinak tűnik, négy forduló után elmondható, hogy a McLaren-Renault 2019-es szereplése a pozitív meglepetés kategóriába sorolható. A csapat vezetése is úgy érzi, hogy a hosszas vegetálás után végre elindultak a lejtő aljáról, a pilótakettőst pedig felturbózta az idénybeli első dupla pontszerzés. Mi jöhet ezután a wokingiak számára?

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek