Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Sainz a Renault és a Ferrari célkeresztjében?



F1 Forma-1 Carlos Sainz Toro Rosso Red Bull Fernando Alonso Renault Ferrari Osztrák Nagydíj
Carlos Sainz szerződését már meghosszabbította a Toro Rosso, ám az Osztrák Nagydíj hétvégéjén úgy tűnt, hogy a spanyol reménység jövőjével kapcsolatban még több a pletyka, mint az új kontraktus szentesítése előtt. Mint Spielbergben megtudtuk: vannak, akik biztosra veszik, hogy a pilóta egy másik, nagyobb alakulat kötelékében kezdi majd a 2017-es idényt.

Tovább
0

A konyhában is villog a Toro Rosso Pumuklija



F1 Forma-1 Marco Matassa Carlos Sainz Toro Rosso

Miután Max Verstappen kikaparta az orra elől a gesztenyét és elvitt egy Red Bull-volánt, Carlos Sainznak minden eddiginél jobban kell tepernie, ha szeretne kezdeni valamit Forma-1-es karrierjével. Ebben a sportág egyik legfurább figurájára, a paddock Pumuklijának is nevezhető versenymérnökre, Marco Matassára kell támaszkodnia: az olaszt sokszor látjuk, de keveset tudunk róla…

Tovább
0

Topcsapathoz készül Verstappen 2017-re



F1 Forma-1 Max Verstappen Toro Rosso Red Bull Carlos Sainz
Továbbra is kiemelt érdeklődést mutatnak a Forma-1-es topcsapatok a Toro Rossónál hajtó tehetség, Max Verstappen iránt - erősítette meg a pilóta édesapja. Jos Verstappen biztos benne, hogy csemetéje jövőre már nem a faenzai juniorgárda versenyzője lesz, ugyanakkor leszögezte: az új állomáshely kiválasztásában kulcsszerepe lesz az energiaitalos konszernnek.

Tovább
0

Bírja a Forma-1-es nyomást a királyi pártfogolt Carlos Sainz



Hiába van ugyannyi pontja három futam Carlos Sainznak, mint csapattársának, Max Verstappennek, a 20 éves spanyolt mégsem övezi akkora őrület, mint a nála három évvel fiatalabb, a Forma-1-es történelem legifjabb versenyzőjének számító hollandot. A ralilegenda fia nem érti a jelenséget, de nem is nagyon foglalkozik vele: a sportág hivatalos honlapjának adott exkluzív interjúban kijelentette, hogy inkább magára, saját teljesítményének javítására összpontosít.

Tovább
0

Sainz és Verstappen csukott szemmel Barcelonában



Egy régi teória szerint egy Forma-1-es versenyzőnek csukott szemmel is képesnek kell lennie körbemenni az adott verseny helyszínén: a Toro Rosso a múlt heti, barcelonai tesztelés ideje alatt próbára tette minden idők legfiatalabb versenyzőpárosát, a Carlos Sainz és Max Verstappen alkotta duót - persze nem élesben.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek