Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nincs visszaút: kiárusítják a Caterhamet



Immáron biztos, hogy a tavalyi Forma-1-es szezon végén már csak döglődő Caterham istálló számára nincs visszaút. Noha január elején úgy hírlett, hogy van sansz a leafieldi alakulat megmenekülésére, a csődbiztosok csütörtökön bejelentették, hogy online aukciókkal kiárusítják az együttes felszereléseit.

Tovább
0

Soha nem volt még ennyire közel a háromautós F1



Szeptemberben, az Olasz Nagydíj hétvégéjén inkább meghökkenés kísérte a korábbi Williams-ügyvezető, Adam Parr tweetjét, amelyben kijelentette, hogy az idei az utolsó szezon, amikor kétautós csapatokat láthatunk a Forma-1-ben. Mostanára odáig fajult a helyzet, hogy úgy tűnik: a brit szakember már akkor fején találta a szöget…

Tovább
0

Sláger a Toyota szélcsatornája a Forma-1-ben



Egyre inkább sláger a Forma-1-es istállók körében a Toyota sportrészlegének kölni szélcsatornája: noha a Ferrari a közelmúlt óta már nem használja az aero-szentélyt, több másik alakulat, például a Caterham és a Force India is odaszokott. Utóbbiak ráadásul úgy, hogy van saját szélcsatornájuk is.

Tovább
0

Ez a szelfi Ericsson idei csúcsteljesítménye



Az utóbbi időszak legmenőbb szelfijét készítette a Caterham Forma-1-es pilótája, Marcus Ericsson, aki egy svédországi utcai bemutatón cserdített egy fotót magáról a versenyautó volánja mögött. Vannak, akik szerint a svéd pilóta munkássága kimerül ennyiben, maga az érintett azonban arra számít, hogy egyszer ugyanolyan szobra lesz, mint a legendás "Szupersvédnek", Ronnie Petersonnak…

Tovább
0

Ki vezet a Caterhamnél Monzában?



Furcsa a helyzet a Caterham istállónál: noha csütörtökön már az Olasz Nagydíj sajtónapját tartják, egyelőre nem lehet tudni, hogy a leafield zöldek kit indítanak Marcus Ericcson csapattársaként Monzában.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek