Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Nem ez volt Leclerc legnagyobb csalódása a versenypályán




Szívszorító drámát élt ált a Bahreini Nagydíjon a Ferrari fiatalja, a győzelmet a hajrában elveszítő Charles Leclerc, aki azonban kijelentette: volt már olyan versenyhétvégéje pályafutása során, amelyiket ennél is jóval nehezebben élt meg. A monacói ifjonc azt is elárulta, hogy melyik esemény volt az, amelyik jobban megviselte…

Tovább
0

A nagyfőnök mondja: új szelek fújnak a Ferrari háza táján



F1 Forma-1 Bahreini Nagydíj 2019 Louis Camilleri Ferrari Mattia Binotto Charles Leclerc Sebastian Vettel
Új szelek fújnak a Ferrari háza táján Louis Camilleri szerint: az olasz márka vezérigazgatója a Bahreini Nagydíjon tett látogatása során megszellőztette, hogy új szellemiséget igyekeznek meghonosítani Maranellóban, arra törekedve, hogy erősítsék a csapategységet. A nagyfőnök rendületlenül hisz abban, hogy alakulata idén elérheti a hőn áhított célt, de tudja: az ellenfelek roppant erősek.

Tovább
0

Leclerc: A cél? Minél hamarabb felpörögni a Ferrarinál!




Jól indította ferraris karrierjét a maranellói márka saját nevelésű pilótája, Charles Leclerc, aki az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt második napján a legjobb eredményt produkálta. A monacói reménység az autóból kipattanva értékelt, az F+1 Blog pedig meghallgatta és lejegyezte a pilóta gondolatait.

Tovább
0

Räikkönen már idén kipróbálja a Saubert




Villámgyors átrendeződés várható az évadzáró Abu Dhabi Nagydíj után a Forma-1-es mezőnyben, a viadalt követő tesztelésen a pilóták zöme már a jövő évi munkaadójánál köröz majd. Az például már eldőlt, hogy azon a gyakorláson Kimi Räikkönen biztosan az Alfa Romeo Saubert vezeti majd.

Tovább
0

Massa mérnökcimboráját is megkapja Leclerc a Ferrarinál?




Mindent megtesz a Ferrari annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák Charles Leclerc számára, ráadásul a jelek szerint egy régi, jól bevált receptet alkalmaznak. A monacói nemcsak a csapat csúcsmérnökét, Jock Cleart kapja meg, hanem a pletykák szerint visszaigazolják azt a specialistát, aki annak idején Felipe Massával hajtott végre nagy dolgokat a csapatnál.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek