Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Mit csinál egy csapatfőnök a futam másnapján?



Mit csinál egy csapatfőnök a versenyek másnapján? Gyaníthatóan alig van olyan Forma-1 rajongó, aki még nem tette fel magának a kérdést, a Red Bull pedig volt olyan nagylelkű, hogy rászabadított egy kamerát Christian Hornerre…

Tovább
1

Elszívta a békepipát a Red Bull és a Renault



Nagyon úgy tűnik, hogy a Renault Sport Forma-1-es részlegénél a közelmúltban végbement vezetőváltás jó hatással van a francia gyártó és a Red Bull kapcsolatára. Christian Horner a Hungaroringen elismerte: Cyril Abiteboul visszatérésével rendeződtek a vitás kérdések és a szakításról szóló hosszas spekulációhajdárat után újra békés és konstruktív a felek együttműködése.

Tovább
0

Hornert akarják Ecclestone helyére az F1 urai



Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke évek óta vehemensen cáfolja, hogy pályázna a Forma-1 nagyfőnöki székére, ám ismét minden jel arra utal, hogy a fiatal brit szakember lehet Bernie Ecclestone utóda. A döntéshozók túlnyomó többsége állítólag nem lát más épkézláb megoldást.

Tovább
0

Horner és Vettel meglepetéseket vár Ricciardótól



Daniel Ricciardónak nem lesz könnyű dolga új állomáshelyén, a Red Bullnál, ám az álomcsapat két meghatározó személyisége, Christian Horner csapatfőnök és a négy éve legyőzhetetlen Sebastian Vettel egyetért abban, hogy az ausztrál minden adottsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy már idén komoly eredményeket produkáljon.

Tovább
0

Red Bull: Vettelt nem lehet elcsábítani



Noha a Ferrari gyárfelújítási terveit számos forrás a "Vettel-akció" részének tekinti, a Red Bullnál nem tartanak attól, hogy az immáron négyszeres világbajnokot az olasz egylet - vagy bármely másik különítmény - képes elcsábítani. Christian Horner, az energiaitalos együttes szakvezetője a csapatmunka fontosságát hangsúlyozza, de nem felejtette el megjegyezni: a német nélkül semmi nem lett volna ugyanolyan az utóbbi években…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek