Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Lowe távozása után fellélegzett a küszködő Williams istálló




Claire Williams semmi rosszat nem mond a napokban távozott technikai vezetőre, Paddy Lowe-ra, azonban az Osztrák Nagydíj pénteki napján nem lehetett nem leolvasni a csapatvezető-helyettes arcáról: abban reménykedik, hogy a gondok fő okozójának tartott brit szakember lelépése után a különítmény végre elkezdhet kilábalni a gödör mélyéről.

Tovább
0

Ilyen az éjszakai műszak Bakuban a csatornafedelek miatt



F1 Forma-1 Azerbajdzsáni Nagydíj Arif Rahimov Claire Williams George Russell
Kemény éjszakai műszakra kapcsoltak a bakui városi F1-es versenypálya munkatársai azok után, hogy az Azerbajdzsáni Nagydíj pénteki edzésnapján egy meglazult csatornafedél komoly galibát okozott. A promótercég vezetője az F+1 Blognak nyilatkozva azt ígérte: a folytatásban rend lesz, néhány órával később pedig megmutatkozott az is, hogy valóban "eligazította" a személyzetet…

Tovább
0

Nagyobb a baj a Williamsnél, mint amilyennek tűnik?




Továbbra is ég a Williams istálló: az idei, FW42 típusjelű autó legjobb esetben is csak az első teszt harmadik napjának délutánján gördülhet pályára, ráadásul a csapat háza tájáról egyre borúlátóbb pletykák szivárognak ki a paddockba…

Tovább
0

Magyarázkodva és fogadkozva kezdi az idényt a Williams-főnök




Magyarázkodással kezdi a 2019-es idényt a Williams istálló, legalábbis az alakulatot irányító csapatfőnök-helyettes, az alapító csapatfőnök Sir Frank Williams lánya, Claire. Miután az egykoron szebb napokat megélt együttes tavaly történelmi mélypontra süllyedt, a szakvezető közvetlenül az idei színezet bemutatója előtt újfent kénytelen volt bizonygatni: a jelenlegi vezetés számára is fontos a csapat sorsának alakulása.

Tovább
0

Nem kér a Williams a Hondából



F1 Forma-1 Williams Claire Williams Honda McLaren-Honda Mercedes
Nem vált Honda erőforrásokra a Williams istálló: ezt állítja legalábbis a grove-i formáció csapatfőnök-helyettese, Claire Williams, azok után, hogy a napokban olyan pletykák láttak napvilágot, amelyek szerint az együttes átvállalja a küszködő japán gyártót a szakításról állítólag már döntő McLarentől. A főnöknő szerint a Honda a gigapénz ellenére sem vonzó számukra.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek