Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Hülkenberg távozása nyithat utat Oconnak a Renault-hoz?



...

F1 Forma-1 Nico Hülkenberg Renault Esteban Ocon Mercedes Toto Wolff Francia Nagydíj 2019 Cyril Abiteboul
Noha jelenleg nem versenyez, mégis nagy volt a felhajtás Esteban Ocon körül a Francia Nagydíj hétvégéjén. A gall ifjoncot sokan követelik vissza a mezőnybe, és az F+1 Blog által a helyszínen hallott paddock-pletykák alapján úgy tűnik, hogy ennek 2020-ra lehet is realitása. Ezzel kapcsolatban érdekes forgatókönyvet hallottunk a helyszínen...

Tovább
0

Kubica újabb lépéssel közelebb az F1-es visszatéréshez?



F1 Forma-1 Robert Kubica Renault Cyril Abiteboul Jolyon Palmer Szergej Szirotkin
Szerdán, a dél-franciaországi Paul Ricard versenypályán újra vezethette a Renault Forma-1-es autóját Robert Kubica, aki a kiszivárgott információk szerint 90 kört tett meg. A sportágból 2011 februárjában egy durva ralibaleset miatt kiszoruló lengyel körül egyre nagyobb a pezsgés: a francia csapat igyekszik vakítani, de a pilóta egyre elszántabb és vannak, akik biztosak benne, hogy még most is megállná a helyét a királykategóriában.

Tovább
0

Küszöbön Palmer kirúgása a Renault-tól?



F1 Forma-1 Jolyon Palmer Renault Cyril Abiteboul Jonathan Palmer Azerbajdzsáni Nagydíj
Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istálló szezon közben cserél pilótát: Jolyon Palmer csapnivaló teljesítménye igazán szembetűnő, s immáron Cyril Abiteboul sportigazgató is nyíltan beszélt arról, hogy a gárda már nem sokáig lesz türelmes a brittel. Már néhány név is forog a köztudatban azzal kapcsolatban, hogy ki lehet a szigetországi versenyző utóda Enstone-ban.

Tovább
0

Hoppá! Alonsóra hajt a Renault?



F1 Forma-1 Fernando Alonso Renault McLaren-Honda Cyril Abiteboul Bahreini Nagydíj
Egy jó bevált recepten változtatni nem szabad, de legalábbis ragaszkodni kell hozzá! Úgy tűnik, hogy a régi mondást jól ismerik a Renault Forma-1-es istállójánál is: a gárda állítólag megtette az első lépéseket annak érdekében, hogy visszacsábítsák korábbi sikergyárosukat, a McLaren-Hondánál sínylődő Fernando Alonsót.

Tovább
2
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek