efpluszegy

Ricciardo meglépett volna a Red Bulltól?F1 Forma-1 Daniel Ricciardo Red Bull Racing Ferrari Max Verstappen
Noha paddock-susmorgások szerint Daniel Ricciardo a 2018-as idényt már nem a Red Bull kötelékében képzelte el, az ausztrál pilóta biztosan marad és igyekszik optimizmust sugallni. A hétvégén esedékes Maláj Nagydíj előtt például kijelentette: márkatársával, Max Verstappennel semmiképp sem alkotnak gyengébb párost, mint a Mercedes vagy a Ferrari duója, s reménykednek abban, hogy jövőre végre valóban lehet esély a vb-cím megszerzésére.

Tovább
0

Webber: Csak egy jobb autó kell és Ricciardo világbajnok lesz!F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Mark Webber Azerbajdzsáni Nagydíj
Egyetlen dolog hiányzik ahhoz, hogy a vasárnapi Azerbajdzsáni Nagydíjon győztes Daniel Ricciardo világbajnok legyen: egy olyan autó, amellyel rendszeresen eséllyel pályázhat a futamok megnyerésére - vélekedett a Red Bull ászának honfitársa és elődje, Mark Webber. Az expilóta szerint megkérdőjelezhetetlen, hogy az energiaitalos menő potenciálisan alkalmas arra, hogy világbajnok legyen.

Tovább
0

Ricciardót nem törte meg az évadnyitó horrorhétvégeF1 Forma-1 Daniel Ricciardo Ausztrál Nagydíj Red Bull Albert Park

Az előszezon alapján számítani lehetett arra, hogy a Red Bull az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon nem lesz partiban a Mercedes-Ferrari kombóval, így a deficitre felkészülhettek az energiaitalos márka hívei. Arra viszont nem, hogy a helyi menő Daniel Ricciardo számára horrorral ér majd fel a Melbourne-i hétvége: erre maga az érintett sem számított, alaposan meg is viselték a történtek, de elmondása szerint volt egy fontos támasza a küszködés közepette.

Tovább
0

Red Bull: Nemcsak szép, gyors is lesz az RB13!F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Red Bull RB13 Max Verstappen Daniel Ricciardo
Vasárnap, az utolsók között mutatkozik be a 2017-es Forma-1-es idény talán leginkább várt versenygépe, a Red Bull Racing RB13-asa. Már a csapatnál is nagy az izgalom: Christian Horner szerint az egyik legszebb energiaitalos autó érkezik, amelytől természetesen azt várják, hogy legyőzheti a Mercedest. Helmut Marko máris kijelentette, hogy Max Verstappennel és Daniel Ricciardóval is vb-harcra készülnek.

Tovább
0

Ricciardo Houstonban nyúzott egy F1-es Red BulltF1 Forma-1 Red Bull ExxonMobil Houston Daniel Ricciardo
Több mint két évtizeden át a McLaren partnere volt a Forma-1-ben az ExxonMobil olajtársaság, amely az idei évadtól kezdve átpártol a Red Bull istállóhoz. Az együttműködést hétfőn, egy Houstonban tartott nagyszabású rendezvény keretein belül indították útjára, amelynek keretein belül Daniel Ricciardo a vállalat főhadiszállásán furikázott egy RB7-essel.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek