Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Red Bull: Nemcsak szép, gyors is lesz az RB13!



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Red Bull RB13 Max Verstappen Daniel Ricciardo
Vasárnap, az utolsók között mutatkozik be a 2017-es Forma-1-es idény talán leginkább várt versenygépe, a Red Bull Racing RB13-asa. Már a csapatnál is nagy az izgalom: Christian Horner szerint az egyik legszebb energiaitalos autó érkezik, amelytől természetesen azt várják, hogy legyőzheti a Mercedest. Helmut Marko máris kijelentette, hogy Max Verstappennel és Daniel Ricciardóval is vb-harcra készülnek.

Tovább
0

Ricciardo Houstonban nyúzott egy F1-es Red Bullt



F1 Forma-1 Red Bull ExxonMobil Houston Daniel Ricciardo
Több mint két évtizeden át a McLaren partnere volt a Forma-1-ben az ExxonMobil olajtársaság, amely az idei évadtól kezdve átpártol a Red Bull istállóhoz. Az együttműködést hétfőn, egy Houstonban tartott nagyszabású rendezvény keretein belül indították útjára, amelynek keretein belül Daniel Ricciardo a vállalat főhadiszállásán furikázott egy RB7-essel.

Tovább
0

Így épül Verstappenék új Forma-1-es autója



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB13 Adrian Newey Daniel Ricciardo Max Verstappen
Javában zajlik az idei Forma-1-es Red Bull versenyautó, az RB13-as gyártása: Adrian Newey legújabb alkotása már átesett az FIA töréstesztjén, az idényre komoly várakozásokkal készülő különítmény pedig egy látványos videó formájában azt is megmutatta, hogyan zajlik az újdonság építése a Milton-Keynes-i gyárban.

Tovább
0

Itt az első ütős karácsonyi F1-es üdvözlőlap



F1 Forma-1 Christian Horner Red Bull Max Verstappen Daniel Ricciardo
A Forma-1-ben évtizedek óta legendák övezik Bernie Ecclestone karácsonyi képeslapjait, a főmogul rendre humoros üdvözletekkel köszönti cimboráit az ünnepek közeledtével. Úgy tűnik, hogy ezen a téren konkurenciája akad, mégpedig Christian Horner személyében.

Tovább
0

Ricciardo és a cipőből nyakalt pezsgő rejtelmei



F1 Forma-1 Red Bull Daniel Ricciardo Szingapúri Nagydíj
Daniel Ricciardo, a Red Bull pilótája a Forma-1 történetének egyik legelvetemültebb pódiumos ünneplését vezette be idén azzal, hogy pezsgőt stukkolt a futamon használt versenycipőjéből. Az ausztrál a Szingapúri Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy mi inspirálta a furcsa mókát, és azt is elárulta, hogy mikor láthatunk ilyet tőle legközelebb.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek