Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így épít F1-es autót a Red Bull - videó



F1 Forma-1 Red Bull Red Bull RB12 Daniel Ricciardo Danyiil Kvjat

A jövő hét végén esedékes szezonnyitó Ausztrál Nagydíj előtt így vagy úgy, minden Forma-1-es istálló igyekszik fokozni a hangulatot. A Red Bull például a háttérben tevékenykedő hősök, a gyári dolgozók előtt tiszteleg egy videóval.

Tovább
0

Vigadva sír Ricciardo a Red Bull küszködésén - videó



Nem sok oka van mostanában az örömködésre Daniel Ricciardónak, a Red Bullnak és az Infinitinek, mégis ontják a mókás videókat. A prémiummárka legújabb, Montrealban készült kisfilmjében is az ausztrál pilóta a főszereplő, aki itt legalább hozza a tőle elvárt formát, ha már a versenypályán a különféle problémák miatt nem sikerül neki…

Tovább
0

Kevés jobb arc van Ricciardónál az F1-ben



Daniel Ricciardóról régóta tudjuk, hogy mókás fickó, az Infinitiről pedig azt, hogy mindig képesek újabb és újabb ötletekkel előrukkolni portékáik népszerűsítésével kapcsolatban. Az ausztrál és a Red Bullal szövetségben álló prémiummárka ezúttal együtt fundált ki valamit…

Tovább
0

Ricciardo legyőzte Hamiltont a Suzuki Lianával



Noha a Forma-1-es szezon rajtja még messze van, Daniel Ricciardo, a Red Bull versenyzője már elkönyvelhetett egy fényes sikert: a tavalyi évad szenzációjának számító pilóta Lewis Hamiltont maga mögé utasítva az élre ugrott a Top Gear című népszerű autós műsor által bonyolított versengés F1-es kategóriájában.

Tovább
0

Ricciardo is feltűnik a Top Gear műsorában



Újabb névvel bővül azon Forma-1-es pilóták listája, akik vendégszerepeltek a Top Gear című autós műsorban: Daniel Ricciardo lesz az, akinek a tavalyi szezon nem várt áttörést hozott, nagy kérdés azonban, hogy mire jutott a legendás Suzuki Liana volánja mögött a tesztpályán.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek