Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ausztriában B-verziós autóval támad a Red Bull?



Nagyon úgy néz ki, hogy Dietrich Mateschitz, a Red Bull vállalatbirodalom feje semmit nem akar a véletlenre bízni a közelgő Osztrák Nagydíj kapcsán. Ugyan a korona gyémántjának számító nagyobbik Forma-1-es istállója az évad eddigi részében képtelen volt labdába rúgni a Mercedes mellett, a spielbergi viadalra állítólag olyan mértékű fejlesztésekkel készülnek, hogy az autót túlzás nélkül lehet majd RB10 "B"-változatnak titulálni.

Tovább
1

Webber sorsa vár Ricciardóra Vettel mellett



Hasonló sors vár Daniel Ricciardóra a Red Bullnál, mint amilyen tavaly visszavonult honfitársának, Mark Webbernek jutott - véli a korábbi Minardi-csapatfőnök,a két versenyzőhöz hasonlóan szintén ausztrál Paul Stoddart. Maga az érintett továbbra is fogadkozik, s már nem leplezi: tudja, hogy milyen nehéz küldetésre vállalkozott, amikor a négyszeres vb-első mellé szegődött.

Tovább
0

Horner és Vettel meglepetéseket vár Ricciardótól



Daniel Ricciardónak nem lesz könnyű dolga új állomáshelyén, a Red Bullnál, ám az álomcsapat két meghatározó személyisége, Christian Horner csapatfőnök és a négy éve legyőzhetetlen Sebastian Vettel egyetért abban, hogy az ausztrál minden adottsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy már idén komoly eredményeket produkáljon.

Tovább
0

Miért nem kellett Räikkönen a Red Bullnak?



A versenypályán kívül tanúsított munkamorál az, ami miatt nem Kimi Räikkönent szerződtette a Red Bull 2014-re - jelentette ki egy interjúban az energiaitalos egylet sportigazgatója, Helmut Marko. A szakember szerint a végül kiválasztott Daniel Ricciardótól azonnali áttörésre számítanak.

Tovább
1

Webber továbbra is kap F1-es ajánlatokat?



Mark Webber már június végén közölte, hogy az évad lezárultával távozik a Red Bulltól és a Forma-1-ből is, ám a hétvégi Szingapúri Nagydíj előtt megszellőztette: még mindig kap különféle ajánlatokat F1-es istállóktól. Az ausztrál elárulta azt is, hogy mit tart 2002 óta datálódó pályafutása legrosszabb lépésének…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek