Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Pakol az F1, a pilóták várják a szabadszombatot - fotógaléria




Mintha vasárnap lenne, úgy pakol az F1-es karaván Suzukában, csakhogy most még nem utazni készülnek: óvintézkedésként rámolnak össze, készülve a Hagibis tájfun szombati érkezésére. Az F+1 Blog azt is megtudakolta, hogy a pilóták mivel próbálják majd elütni a viharosnak ígérkező szabadszombatot.

Tovább
0

Kvjat cuki sztorival indítja újabb F1-es kalandját



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Robert Kubica Alex Albon Franz Tost
Az idei autóbemutató-folyam eddigi legcukibb sztoriját a Toro Rosso kötelékében visszatérő Danyiil Kvjat szállította: az STR14 leleplezése alkalmából az orosz pilóta azt elevenítette fel, hogy a másik nagy visszatérő, Robert Kubica jóvoltából láthatott életében először testközelből Forma-1-es autót.

Tovább
0

Kvjatot megtanította beszélni az idei küszködés



F1 Forma-1 Red Bull Toro Rosso Danyiil Kvjat
Forma-1-es szereplésének kezdete óta Danyiil Kvjatot joggal lehetett "savanyújóskának" titulálni, az orosz pilótából ugyanis még harapófogóval sem lehetett kihúzni semmi hangzatosat. Úgy tűnik, hogy ez most változóban van, amiben kétségkívül szerepet játszik az is, hogy idén megkapta pályafutása legnagyobb maflását: a Red Bull példátlan módon szezon közben sorolta vissza juniorcsapatához, a Toro Rossóhoz.

Tovább
0

Kvjatnak nincs jövője a Red Bullnál?



F1 Forma-1 Danyiil Kvjat Toro Rosso Red Bull Mark Webber

Egyre többen vannak azon a véleményen a Forma-1 világában, hogy Danyiil Kvjat számára a kör bezárult a Red Bull családjában. Mark Webber is hasonlóképp foglalt állást, márpedig az ausztrálnál jobban senki nem tudja, hogy mit jelent kegyvesztettnek lenni az energiaitalosok kötelékében…

Tovább
0

Kvjat letette a mestervizsgát Barcelonában



F1 Danyiil Kvjat Barcelona Toro Rosso Red Bull

Csütörtökönként semmilyen trófeát nem osztanak a Forma-1-ben, ám ha a sajtónapon nyújtott teljesítményért járna valamilyen különdíj, a Spanyol Nagydíjon biztosan Danyiil Kvjatnak kellene odaadni azt. Az orosz tényleg megérdemelné, ugyanis mesterien kezelte le azt meghurcoltatást, amely a Red Bull döntése révén jutott neki.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek