Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Afrikai F1: A kérdés már csak az, hogy hol és mikor?




A színfalak mögött jóideje zajlik az ötletelés azzal kapcsolatban, hogy az F1-es világbajnoki sorozatnak vissza kellene térnie Afrikába, a kérdés pedig immáron nem az, hogy lesz-e futam a fekete kontinensen, sokkal inkább az, hogy hol és mikor. Mint az F+1 Blog az F1-es kereskedelmi ügyek felelősétől, Sean Bratches-től megtudta: döntés egyelőre nincs.

Tovább
0

Forma-1-es Red Bullt tesztelt a ralikirály Ogier



F1 Forma-1 Red Bull Sebastien Ogier David Coulthard Red Bull Ring
Forma-1-es autóra cserélte WRC-s Ford Fiestáját a rali-vb ötszörös világbajnoka, Sebastien Ogier: a 2013 óta legyőzhetetlen bajnok a Red Bulltól kapott lehetőséget Spielbergben, ahol Sebastian Vettel 2011-es verdájával, az RB7-essel csapathatott. A francia kiválóság nem titkolta, hogy elkápráztatta az F1-es rakéta.

Tovább
0

Ezt rögzíti egy F1-es autóból kidobott fedélzeti kamera



F1 Forma-1 Red Bull David Coulthard GoPro
Sok egyéb más mellett azért kedveljük a Forma-1-es Red Bull istállót, mert a nyári szünet kellős közepén is mindig megtalálják a módját annak, hogy hallassanak magukról. A legújabb dobásuk egy érdekes próbálkozás: mit bír egy GoPro sportkamera, ha kidobják egy padlógázzal száguldó F1-es autóból?

Tovább
0

Coulthard a Marson járt az F1-es Red Bullal



F1 Forma-1 Jordánia Red Bull David Coulthard Mentőexpedíció
Ismét olyat művelt a Red Bull Forma-1-es részlege, amilyet más még soha: a demonstrációs részleget Jordániába küldték David Coultharddal, aki a Mentőexpedíció, valamint az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag című filmek forgatási helyszínén is végigdöngetett az RB7-essel.

Tovább
0

Videó: Ilyen a hangulat egy F1-es pilótajáraton



F1 Forma-1 Nico Rosberg David Coulthard Orosz Nagydíj Mercedes

Nico Rosberg komoly brigáddal indult haza Szocsiból, ahol a vasárnapi, zsinórban hetedik futamgyőzelmével újabb szintet lépett előre az örökranglistán. A német a neten is megmutatott ezt-azt abból, hogy milyen hangulat uralkodott a magángépen.

Tovább
0
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek