efpluszegy

Hamilton gyerekkora óta ismeri az új Daimler-vezértF1 Forma-1 Lewis Hamilton Dieter Zetsche Mercedes Daimler Orosz Nagydíj
"Új vezér érkezik a Daimler-konszern élére? 14 éves korom óta ismerem!" Így reagált az Orosz Nagydíj csütörtöki sajtónapján Lewis Hamilton, a Mercedes kiválósága arra a fejleményre, hogy 2019-től új vezérigazgató lép régi harcostársa, Dieter Zetsche helyére a Forma-1-es istállót tulajdonló vállalat élén.

Tovább
0

Hamilton a világ legjobbja a Daimler-fővezér szerint - interjúF1 Forma-1 Dieter Zetsche Daimler Mercedes Olasz Nagydíj Monza Lewis Hamilton Valtteri Bottas
Hiába volt vörösre festett az első rajtsor a Ferrari hazai futamán, az Olasz Nagydíjon, Lewis Hamilton és a Mercedes ünnepelhetett győzelmet a Sebesség Templomaként emlegetett Monzában. Arra, ahogyan a brit és a csillagos csapat kétvállra fektette Sebastian Vettelt és a maranellói alakulatot, a Daimler nagyfőnöke, Dieter Zetsche is csak csettinteni tudott: az F+1 Blog a futam utáni forgatagban kapta el az autógyári csúcsvezetőt, aki nem győzte méltatni pilótát és a különítményt.

Tovább
0

Megszületett Hamilton új szerződése, de a Mercedes kivárF1 Forma-1 Lewis Hamilton Mercedes Dieter Zetsche Francia Nagydíj Paul Ricard
Minden okunk megvan azt feltételezni, hogy Lewis Hamilton nem egy, hanem két versenyt is nyert egyszerre a Francia Nagydíj hétvégéjén. A brit diadalmaskodott a Paul Ricard versenypályán, s vélhetően a tárgyalóasztalnál is, ahol - az F+1 Blog információi szerint - ezen a hétvégén írta alá új szerződését a Mercedesszel.

Tovább
0

Újra dicséri Rosberget a Daimler fővezéreF1 Forma-1 Nico Rosberg Abu Dhabi Nagydíj Dieter Zetsche Mercedes
Mit tehet egy autógyár elnöke, amikor a vállalat égisze alatt futó Forma-1-es istálló sikert sikerre halmoz? Örvendezik, még akkor is, ha a dominancia kissé rányomja a bélyegét a sportágra. Így tett Dieter Zetsche, a Daimler fővezére is Abu Dhabiban, ahol az F+1 Blognak nyilatkozva elárulta: külön öröm számára Nico Rosberg év végi feltámadása.

Tovább
0

Leírta Rosberg esélyeit a Daimler fővezéreNem csak az Olasz Nagydíj utáni 53 pontnyi különbség utal arra, hogy lefutottnak tekinthető a világbajnoki címért dúló Mercedes-csata Lewis Hamilton és Nico Rosberg között, hanem az is, hogy immáron a Daimler vezére, Dieter Zetsche sem adna egy lyukas garast azért, hogy a németnek lehet bármiféle sansza a folytatásban. Az F+1 Blog érdeklődésére a nagyfőnök Monzában elárulta, hogy milyen tanáccsal szolgál majd Rosbergnek, Hamiltont pedig nem győzte méltatni.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek