Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Befogta Verstappen száját a Red Bull fővezére



F1 Forma-1 Max Verstappen Jos Verstappen Dietrich Mateschitz Carlos Sainz Ferrari Red Bull Osztrák Nagydíj
Hirtelen változott a hangvétel a Verstappen-táborban: míg az utóbbi hetekben a Red Bull pilótájának édesapja, Jos állítólag jó alaposan körbejárta a témát, hogyan lehetne fiát, Maxot átcsempészni a Ferrarihoz 2018-ra, addig a Red Bull Ringen egyik pillanatról a másikra váltottak és megerősítették, hogy lojálisak az energiaitalos formációhoz. Úgy tudjuk, hogy a Red Bull csúcsguru, Dietrich Mateschitz keze van a dologban.

Tovább
0

Nem volt könnyű az F1-ben tartani a Red Bullt



F1 Forma-1 Red Bull Helmut Marko Toro Rosso Dietrich Mateschitz
Nem csak puffogtatott az idei szezon közben a Red Bull, amikor azzal fenyegetőztek, hogy a motorkrízis miatt kivonulnak a Forma-1-ből: Helmut Marko, az energiaitalos márka programját felügyelő szakember a napokban egy interjúban újfent megerősítette, hogy Dietrich Mateschitz, a vállalatbirodalom tulajdonosa csak hosszas győzködés után bólintott rá a folytatásra.

Tovább
0

Továbbra is kivonulással fenyeget a Red Bull



Suzukában is folytatódott a Red Bull motorkeringője, a kétcsapatos osztrák vállalatnak még mindig hajtáslánca 2016-ra. Ennek okán a paddockban ismét spekulálnak egy olyan vészforgatókönyvről, amely szerint előfordulhat, hogy bizonyos csapatok - talán már jövőre - három autót indítanának a Forma-1-ben: a Ferrari megmenthetné a helyzetet, de állítólag egyre inkább vonakodnak attól, hogy teljesítsék az energiaitalosok követeléseit.

Tovább
0

Legyen Berger az új Marko - szubjektív



Gerhard Berger fegyvertára kifogyhatatlan, ha arról van szó, hogy cáfolnia kell saját Forma-1-es szerepvállalását. A sportágat versenyzőként és csapatvezetőként is megjáró osztrák múlt hétvégén, hazája nagydíján is csak cáfolt, de mivel a szokásosnál sokkal aktívabbnak mutatkozott, az F+1 Blog szerint elképzelhetetlen, hogy a közeljövőben ne vállaljon valamilyen hivatalos tisztséget - mégpedig a Red Bullnál.

Tovább
0

Ecclestone: Mindig csak a vesztesek panaszkodnak, a győztesek soha!



Bernie Ecclestone egyik legfőbb fegyvere, hogy képes kimagyarázni a kimagyarázhatatlant: kétség sem férhet ahhoz, hogy a 84 esztendős Forma-1-es főmogul ennek köszönheti, hogy ilyen régóta őrzi a hatalmát, és az Osztrák Nagydíj szombati napján újfent demonstrálnia kellett ezt a képességét. Amikor az újságírók megsorozták a sportág aktuális problémáit forszírozó kérdésekkel,a brit úgy cáfolt, hogy közben elismerte: valóban lenne csinosítanivaló a sportág háza táján…

Tovább
1
«
123

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek