Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megvolt az idei harmadik Forma-1-es esküvő



F1 Forma-1 Esteban Gutierrez Haas F1 Team Günther Steiner
Már a harmadik idei Forma-1-es esküvőt tartották a múlt hétvégén: Kimi Räikkönen és Valtteri Bottas szeptemberi házassága után a Haas F1 Team pilótájának, Esteban Gutierreznek is bekötötték a fejét.

Tovább
0

Haas: A megbízhatóság pontokat érhet 



F1 Forma-1 Haas F1 Team Gene Haas Romain Grosjean Esteban Gutierrez
"Ha az autó megbízható, könnyen lehetünk pontszerzők, a többi pedig majd meglátjuk!" Gene Haas, az elsőéves Haas F1 Team tulajdonosa dióhéjban így fogalmazta meg az alakulat idei stratégiáját a barcelonai évadnyitó tesztelésen, ahol egyebek mellett arról is beszélt, hogy amerikaiként is feltalálja magát a tengerentúlon még mindig nem túlságosan népszerű sportágban.

Tovább
0

Nem a mezőny végére várja magát az F-1 újonc istállója



F1 Forma-1 Haas F1 Team Günther Steiner Romain Grosjean Esteban Gutierrez Gene Haas
Csodára nem számítanak a Forma-1-ben idén debütáló amerikai formációnál, a Haas F1 Teamnél, ám Günther Steiner csapatfőnök így is optimista: a szakember úgy véli, hogy a Romain Grosjeannal és Esteban Gutierrezzel felálló, erősen Ferrari-kötődésű alakulat nem a sereghajtók között, hanem a középmezőny alsó régiójában indítja majd a szezont.

Tovább
0

Gutierrez F1-es Ferrarit nyúzott Mexikóváros utcáin




Mexikóváros utcáin parádézott a Ferrari istálló: Esteban Gutierrez, a maranellói alakulat helyi tesztpilótája a 2009-ben használt F60 típusjelű versenygéppel igyekezett minél nagyobb felhajtást csapni a versenynaptárba idén visszatérő Mexikói Nagydíj köré.

Tovább
0

Gutierrez pénze előtt a Ferrari is fejet hajthat



Szokatlan lépésre készül a Ferrari: Maurizio Arrivabene csapatfőnök szerint előfordulhat, hogy a Mexikói Nagydíj pénteki edzésén Sebastian Vettel vagy Kimi Räikkönen alól kiveszik az SF15-T-t, hogy Esteban Gutierrez is körözhessen a hazai közönsége előtt.

Tovább
0
«
12

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek