Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monaco még mindig a legnagyobb kihívás



Monaco pompája és csillogása mintha képtelen lenne megkopni: bár a gazdasági világválság apró jelek szerint a leggazdagabb réteget is elérte, paradicsomuk továbbra is régi fényében pompázik, ráadásul a hétvégén esedékes Forma-1-es nagydíj apropóján még a szokásosnál is nagyobb a nyüzsgés.

Tovább
0

Nagydíj-láz: képek Monte Carlóból



Pezseg az élet Monte Carlóban: bár a legendás versenypálya nyomvonalán egyelőre még közúti autók cirkálnak, már minden készen áll arra, hogy holnap az első szabadedzésekkel elkezdődjön a 71. Monacói Nagydíj. Az F+1 Blog megérkezett a helyszínre, íme az első fotók a hercegségből.

Tovább
0

Eladó a Ferrari-legendák F1-es autóit szállító kamion



Nem mindennapi különlegességre csaphatnak le a tehetős Forma-1-es gyűjtők: versenyautók aukciójáról gyakran hallani, ám a megszállottak ezúttal egy csapatkamionnal, a Ferrarinál 1969-ben használatba vett járműszállítóval gyarapíthatják kollekciójukat.

Tovább
0

Nyár végére dönt Webberről vagy utódjáról a Red Bull



Bár a Forma-1 világa elkönyvelt tényként kezeli, hogy Mark Webber az évad végén elköszön a Red Bulltól, s talán az egész szakágtól is, az energiaitalos csapatot irányító Christian Horner a napokban ismét megszellőztette: az sem teljesen kizárt, hogy az ausztrál a csapat kötelékében marad. Közben a Lotus állítja, hogy a pletykákkal ellentétben Kimi Räikkönen nem igazol bajnokcsapathoz, a Toro Rossónál pedig a két fiatal esélyeit mérlegelik.

Tovább
0

Sato nem tart a Hondával a Forma-1-be



Lehullt a lepel az utóbbi hónapok talán legrosszabbul őrzött titkáról, arról, hogy a Honda motorszállítóként újra ringbe száll a Forma-1-ben. Az szinte biztos, hogy nem csak a McLaren használja majd a japán gyártó erőforrásait, így hely elméletileg kínálkozhatna, a márka legutóbbi F1-es kalandjának elmaradhatatlan kelléke, Takuma Sato mégsem készül a visszatérésre.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek