efpluszegy

Így száguld F1-es autóval a Red Bull tervezőzsenije - videóSzenzációs videót tett közzé a Red Bull istálló: a főszereplő a különítmény sikerkovács tervezőzsenije, Adrian Newey, aki Silverstone-ban kipróbálhatta a 2010-ben használt RB6-ost, valamint a szintén általa alkotott, 1990-ben használt Leyton House March CG901B-t.

Tovább
0

Mit üzen Räikkönen diadalával a Lotus?Nincs olyan dicséret, amit Kimi Räikkönen nem érdemel meg az Abu-Dzabi Nagydíjon aratott győzelme után és sikerének több üzenete is van. A legfontosabb az autógyártóknak és a befektetőknek szól: aki ütőképes Forma-1-es csapatot akar magának, keresve sem találhat jobbat a Lotusnál.

Tovább
0

Akikre kék zászló vár: új arcok az F1 hátsó régiójában?2013-ban újra lehet holland versenyző a Forma-1-ben: az F+1 Blog értesülései szerint jó esély van rá, hogy a tesztpilótát, Giedo van der Gardét versenyzővé lépteti elő a Caterham istálló. A sereghajtók mezőnyében egyébként is komoly átalakulásra van kilátás, jövőre várhatóan több újoncnak is lengetik majd a kék zászlót.

Tovább
0

Kamera-nyalánkság a Red Bull Forma-1-es autóján - videóKáprázatos videót tett közzé a kamerák fejlesztésével foglalkozó norvég Making View nevű cég: a gyártó streetview-stílusban rögzítette Sebastien Buemi és az RB6-os Red Bull augusztusi száguldását, amelyre Oslóban, a Rudskogen versenypályán került sor.

Tovább
0

Meddig bírja a nyomást az Alonso-Ferrari kapcsolat?Korea után az F+1 Blog már pedzegette, hogy előbb vagy utóbb elmérgesedhet a viszony Fernando Alonso és a Ferrari között, s a színfalak mögül kiszivárgott hírek szerint a kétsébeesett bajnoki harc közben valóban forráspontra került a felek kapcsolata. Robbanás valószínűleg nem lesz, de ami a háttérben zajlik a vörösöknél, az is a domináns Sebastian Vettel malmára hajtja a vizet.

Tovább
4

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek