Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Beszólt a Lotus a McLarennek és a Red Bullnak



Ugyan a Red Bull és a Mercedes ellopta a showt a Maláj Nagydíjon, a szepangi hétvégén - ha nem is teljesítmény tekintetében - kitett magáért a Lotus is: a melbourne-i győzelem után felbátorodott fekete-arany egylet ekézte a McLarent és a Red Bullt.

Tovább
0

Vettel kedvence egy használt mikrobusz



Sebastian Vettel a versenypályákon a Red Bull Racing Forma-1-es csúcs-versenygépeivel száguldozik, nem mellékesen az osztrák-brit egylettel szövetségben álló Infiniti autógyár márkanagykövete. Ennek ellenére a fiatal kiválóság a hétköznapokban egy igazán szerény járművel rója az utakat Svájcban.

Tovább
2

Bajnoki csata sem ingatná meg Räikkönen és Vettel barátságát



Ha esetleg egymás ellen kell harcolniuk idén a vb-címért, az sem piszkíthat bele Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel legendás barátságába - ezt a Lotus finn klasszisa szögezte le abban az interjúban, amelyet a Formula1.com-nak adott a Maláj Nagydíj pénteki edzésnapján. Az északi fenegyerek egyéb érdekességeket is elárult a sportág hivatalos honlapjának.

Tovább
1

Top 10: kik a leggazdagabbak a Forma-1 világában?



Miközben a versenyzők, a csapatok és a rajongók a melbourne-i nyitány után már a hétvégi Maláj Nagydíjra összpontosítanak, a Forma-1 pénzügyeire specializálódott Formula Money nevű kiadvány szerkesztői ismét érdekes adalékkal szolgáltak. Ezúttal arra keresték a választ, hogy ki, kik a leggazdagabbak az autósport csúcskategóriájának világában?

Tovább
0

Kerékcsere soha nem látott közelségből - videó



Különleges videóval kedveskedik a rajongóknak a Mercedes istálló: a csillagos különítmény olyan közel viszi az érdeklődőket a Forma-1-es futamok egyik legmisztikusabb részéhez, a kerékcseréhez, amelynél közelebb talán már nem is lehet…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek