efpluszegy

Ilyen lesz az új amerikai Forma-1-es pálya - videóCircuit of the Americas

Noha a Forma-1 világa a maratoni hosszúságú nyári szünet után már a Belga Nagydíjra összpontosít, vannak, akik előrébb tekintenek az időben. Egy brit újságíró-kommentátor-blogger például már az idén debüló austini versenypályát. Tanulmányozta.

Tovább
0

Szédíti Massát a Ferrari?Felipe Massa / FerrariHa a sajtón múlna, Felipe Massát páros lábbal rúgná ki a Ferrari, a brazil azonban állítja: nem elképzelhetetlen, hogy 2013-ban is a vörösöknél versenyezhet. Noha a dél-amerikai reménykedik, optimizmusát érdemes egy csipetnyi sóval kezelni.

Tovább
2

Gyógyászati területen is kamatozik a McLaren F1-es technológiájaMcLarenTovább lépdel a McLaren istálló a Forma-1-es csúcstechnológiák mindennapos hasznosítása felé. Mint arról egy brit lap beszámolt: átütő sikernek bizonyult az a két évvel ezelőtt útjára indított program, amelynek keretein belül az F1-es telemetriát orvosi, gyógyászati területre próbálták átültetni.

Tovább
0

1325 %-os javulást eredményezett a Williams átszervezésePastor Maldonado / Williams

Bár a tavalyi katasztrofális szezon fényében kevesen mertek volna fogadni arra, hogy a Williams istálló képes elmozdulni a gödör aljáról, a grove-i egylet mégis összekapta magát. Az Autosport című brit szaklap statisztiája húsbavágó: a kék-fehérek megszerzett pontok vonatkozásában 1325 %-os javulást produkáltak eddig, ráadásul esküsznek rá, hogy még jobbak is lehetnek.

Tovább
0

Újraéledt a Forma-1 a nyári szünet utánCaterham

A Caterham új főhadiszállása Leafieldben - Fotó: Caterham/Facebook

Míg hazánkban augusztus 20-a nemzeti ünnep és munkaszüneti nap, addig a Forma-1-ben épp a mai napon indult újra a munka a kötelező nyári gyárbezárás után. A csapatok határozottan állítják: alig várták, hogy újra beinduljon a nagyüzem.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek