Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Exkluzív: beépül a Red Bull életébe az Infiniti



Bár a Red Bull istálló és az Infiniti kapcsolata a külvilág számára még mindig szimpla szponzorációs együttműködésnek tűnhet, a háttérben a két fél gőzerővel dolgozik a technológiai partnerkapcsolat minél szélesebb körű elmélyítésén. Ezt a luxusautókat gyártó vállalat F1-es programját irányító Andreas Sigltől tudtuk meg, akit az F+1 Blog Sebastian Vettel szerepéről és jövőjéről, valamint az idei kilátásokról is kérdezett.

Tovább
0

Kovalainen Pirelli-tesztpilóta lehet



Nem kizárt, hogy a Caterhamtől pénzügyi okok miatt távozni kényszerülő, s így a Forma-1-ből is kiszoruló Heikki Kovalainennek a kizárólagos gumiszállító, a Pirelli dobhat mentőövet. Paul Hembery, az olasz gyár sportigazgatója elismerte: van esély arra, hogy az egyszeres futamgyőztes is csatlakozik a milánói vállalat tesztcsapatához.

Tovább
0

Miért "dubajozik" teszt helyett Alonso?



Fernando Alonso kihagyta a felkészülési időszak első tesztjét Jerezben, ami több mint érdekes. A hivatalos indoklást nem mindenki fogadja el, ráadásul nagy kérdés: a Ferrari kétszeres világbajnoka mit veszít ezzel, a húzás milyen hatással lesz idei hadjáratára?

Tovább
0

Az utóbbi húsz év legrosszabb F1-es pilótája



Ki volt az utóbbi 20 év legrosszabb Forma-1-es pilótája? Ezt a kérdést tette fel a tekintélyes szaklap, a brit Autosport szerkesztőgárdája az internetes kiadás Jerezből zajló élő szöveges tudósítássorozatában. Jelölni a Twitteren lehetett, a szavazás fél órán át tartott, a győztes pedig szabályos kampányt folytatott saját sikere érdekében.

Tovább
0

Még nincs kipufogó-háború, de lehet



Akinek esetleg kétségei voltak afelől, hogy a csapatok kiemelt figyelmet fordítanak a riválisok gépeire a legelső tesztnapon, azok máris megkapták a bizonyítékot az ellenkezőjére. A Lotus már kedden, késő délután nekiment a Caterhamnek egy kipufogó-megoldás miatt, igaz, arról egyelőre korai lenne beszélni, hogy ez lesz az idei szezon első technikai jellegű tusakodása.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek