Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Hamilton első napja a Mercedesnél 3 percben - videó



Kamerák kísérték Lewis Hamilton minden lépését múlt csütörtökön, amikor első munkanapját töltötte új csapatánál, a Mercedes-AMG-nél. A csapat által közreadott 3 perces videónak köszönhetően betekinthetünk a kulisszák mögé.

Tovább
0

F138 lesz az új F1-es Ferrari típusjele



Két nappal a hivatalos leleplezési ceremónia előtt a Ferrari bejelentette, hogy Fernando Alonso és Felipe Massa idei versenygépének típusjele F138 lesz.

Tovább
0

Az első bemutató margójára



Sokakban vegyes érzelmek kavarognak a Lotus E21 hétfői bemutatkozása kapcsán: vannak, akik egyenesen felesleges szemfényvesztésnek titulálják a 'mutatok is valamit, meg nem is' jellegű prezentációt, de az ilyesfajta vádakat csak részben lehet jogosnak tekinteni.

Tovább
0

Ez lenne az idei Ferrari?



Noha az új Forma-1-es Ferrariról csak pénteken rántja le a leplet Fernando Alonso és Felipe Massa, a spanyol Marca című lap már most nyilvánosságra hozott egy grafikát, amelyről állítják: az idei modellt ábrázolja.

Tovább
0

Így nyúzta Kubica a DTM-es Mercedest - videó



Míg Timo Glock a BMW-nél, addig Robert Kubica a Mercedesnél ismerkedett ezen a héten a DTM rejtelmeivel Valenciában. A lengyel élvezte a gyakorlást, a kiszivárgott hírek szerint jól is muzsikált, s bár erre kevés esélye van, sokadszorra is leszögezte: legfőbb célja a Forma-1-es visszatérés.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek