Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ezért nincs még Grosjeannak új Lotus-szerződése - videó



Többször kinyilvánította már a Lotus istálló vezérkara, hogy nem csak Kimi Räikkönennel, hanem Romain Grosjeannal is szerződést kívánnak hosszabbítani, a finn versenyzővel ellentétben azonban a franciával még mindig nem állapodtak meg. Az okokra eddig csak célozgattak, a Brazil Nagydíj időmérőjén történtek azonban rávilágítottak a lényegre: a francia ismét vitatható szituációba keveredett, olyanba, amelyet lazán elkerülhetett volna.

Tovább
0

Rideg valóság: pénz is kell a tehetség mellé az F1-ben



Két versenyző-bejelentéssel indult a sorsdöntő Brazil Nagydíj pénteki napja Interlagosban: a Saubernél és a Caterhamnél érthető módon örvendeznek az új szerzeményeknek, a publikum azonban a különféle közösségi oldalakon vegyes érzelmekről számolt be. Ez már csak így megy, a Forma-1-ben immáron kizárólag a pénzzel megspékelt tehetségeknek van helye.

Tovább
0

Íme, az austini F1-es pálya 360 fokos fotón



Az már első pillantásra felfedezhető volt, hogy a vadonatúj austini Forma-1-es versenypálya egyik nevezetessége, a kilátó soha nem látott lehetőségeket rejt magában a fotósok számára, Phil Warner, egy amerikai fotós pedig azt is megmutatta, hogy milyeneket.

Tovább
0

Schumi utolsó fityisze Barrichellónak



Michael Schumacher pályafutásának vasárnap, Interlagosban záruló második felvonása nem bővelkedett jó eredményekben, azonban a német így is felállított egy rekordot. Olyat ráadásul, amivel újabb fityiszt mutatott ex-csapattársának, a texasi futamot a helyszínen figyelemmel kísérő Rubens Barrichellónak.

Tovább
0

Gáz van a Lotusnál?



Bár a Genii Capital nevű cég a közelmúltban határozottan cáfolta, hogy a fennhatósága alá tartozó Lotus istállónál a háttérben súlyos pénzügyi gondok állnak fenn, egyre intenzívebb híresztelések látnak napvilágot a fekete-arany egylet likviditási gondjaival kapcsolatban.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek