Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Focista F1-es pilóta ellen a versenypályán - videó



Nem is áll annyira távol egymástól az autóversenyzés és a labdarúgás, mint azt sokan gondolják: erre próbált bizonyítékot szolgáltatni az a csúcstalálkozó, amelyen Nico Rosberg, a Mercedes Forma-1-es versenyzője és Sergio Agüero, a Manchester City FC támadója vett részt a közelmúltban.

Tovább
0

Mi lesz veled, Sergio Perez?



Nem csak a vb-címért meccselő Sebastian Vettel és Fernando Alonso számára különösen fontos az évadzáró Brazil Nagydíj, hanem Sergio Perez számára is. A Saubertől a McLarenhez készülő mexikói az új szerződés létrejötte óta küszködik: az okokat egyelőre homály fedi, azonban Interlagosban egy jó eredménnyel csitíthatja a bírálókat. Ha nem jön össze neki, pokolian nehéz tél várhat rá.

Tovább
1

Räikkönen zseniális: ez volt az év előzése? - videó



Lehet, hogy Austinban Lewis Hamilton Sebastian Vettel ellen végrehajtott, győzelmet érő előzése volt a legjelentősebb helycserés manőver, a legszebb akciót azonban Kimi Räikkönen hajtotta végre a 13. körben Nico Hülkenberg ellen. A Lotus finnje újfent demonstrálta, hogy nem véletlenül tartják előzőkirálynak.

Tovább
0

Mindenki pirellis cowboy kalapot akar - fotók



Lehet, hogy a Pirelli túlságosan konzervatívra szabta gumikínálatát a vadonatúj austini Forma-1-es pályára, amivel megnehezítették a csapatok dolgát, az amerikai futam díjkiosztóján azonban kompenzálták a malőrt. A baseball-sapkát a texasi hagyományoknak megfelelően cowboy-kalapra cserélték, ami egycsapásra sláger lett.

Tovább
0

Magyarázkodott Hamilton miatt a McLaren-főnök



Nagy port kavart a minap a McLaren-főnök Martin Whitmarsh megnyilatkozása, amelyben arra utalt, hogy Lewis Hamilton megbánta a Mercedes-szerződés aláírását. Austinban a wokingi főguru már az újságírókra verte a balhét.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek