Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Räikkönen a Nordschleifén száguldozna az F1-es Alfával




Kimi Räikkönen jól érzi magát az Alfa Romeo Racingnél, de még nem gondolkodik azon, hogy mihez kezd jelenlegi szerződésének lejárta, azaz 2020 után. A finn nem örül annak, hogy egyre sűrűbb lesz a versenynaptár, egy Finn vagy Svájci Nagydíj azonban felvillanyozná, akárcsak néhány kör F1-es autóval a legendás Norschleifén.

Tovább
0

Gasly mondja: Sokkolt, de nem tört meg a Red Bull döntése




Lefokozásának hátteréről nem beszélhet, azt viszont elárulta, hogy a Mogyoródon történtek fényében szabályosan sokkolta a lefokozás híre. Pierre Gasly, a Red Bulltól a Toro Rossóhoz visszadelegált F1-es pilóta a Belga Nagydíj csütörtöki sajtónapján beszélt először a fejlemény óta, az F+1 Blog pedig ott volt és meghallgatta a franciát, aki állítja: nem tört meg.

Tovább
0

Verstappen nem, csak Ocon esélyes Bottas helyére




Noha erről pletykálnak, nem készül Max Verstappen leigazolására a Mercedes - jelentette ki a bajnokcsapat vezére, Toto Wolff szombaton, a Hungaroringen. A szakvezető tisztázta: ha lesz váltás, akkor csakis Esteban Ocon válthatja Lewis Hamilton jelenlegi csapattársát, Valtteri Bottast. Döntés - ahogyan azt korábban is ígérte - a nyári szünet után várható.

Tovább
0

Renault-kamionbaleset: Motorgondok lehetnek miatta?




Noha a Renault F1-es istállója nem erősítette meg, az F+1 Blog információi szerint az erőforrások lapultak abban a kamionban, amely hétfő hajnalban balesetet szenvedett az M1-es autópályán, Győr térségében.

Tovább
0

Már az éjjel útnak indul az F1 a Hungaroringre - fotók




Alig rajtolt el az emlékezetesre sikeredett Német Nagydíj, az F1-es csapatok azonnal nekiláttak a csomagolásnak, a gyorsaság ugyanis most minden másnál fontosabb: a száguldó cirkusznak a jövő héten már a Hungaroringen kell pompáznia.

Tovább
1

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek