Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Megszépült a montreali F1-es paddock - fotók a helyszínről



F1 Forma-1 Circuit Gilles Villeneuve Kanadai Nagydíj 2019
Montreal igazi klasszikusnak számít az F1-es menetrendben, a Gilles Villeneuve versenypálya megannyi legendás derbinek adott otthont 1978 óta. Hihetetlen, de a festői szépségű komplexum infrastruktúrája évtizedekig leginkább egy lepusztult sátortáborra emlékeztetett, de ez most megváltozott: a mezőnyt idén már új kiszolgáló létesítmények fogadták a Notre-Dame-szigeten.

Tovább
0

Afrikai F1: A kérdés már csak az, hogy hol és mikor?




A színfalak mögött jóideje zajlik az ötletelés azzal kapcsolatban, hogy az F1-es világbajnoki sorozatnak vissza kellene térnie Afrikába, a kérdés pedig immáron nem az, hogy lesz-e futam a fekete kontinensen, sokkal inkább az, hogy hol és mikor. Mint az F+1 Blog az F1-es kereskedelmi ügyek felelősétől, Sean Bratches-től megtudta: döntés egyelőre nincs.

Tovább
0

Egy újabb csapat akar Honda-erőforrást az F1-ben?




Fontos mérföldkőhöz ért a Honda a hétvégi Monacói Nagydíjon, hiszen először fordult elő, hogy mind a négy autójuk a pontszerzők között végzett. Azonnal fel is merültek olyan spekulációk a paddockban, hogy az idei formajavulás hatására jövőre talán már egy harmadik hondás csapat is lesz az F1 mezőnyében: az F+1 Blog erről kérdezte a gyártó motorsportért felelős igazgatóját, Masashi Yamamotót.

Tovább
0

Kínos: Ennyi maradt a McLaren idei Indy 500-as álmaiból...




Féltucatnyi ember egy félig kirámolt motorhome-ban a képernyők előtt: hihetetlen, de a McLaren számára csupán ennyi maradt a 2019-es Indy 500 álomból… Mutatjuk!

Tovább
0

Hamiltont titkos szupersztár-vendég biztatja Monacóban




Lewis Hamilton motivációra váltotta a Niki Lauda halála kapcsán érzett szomorúságát és megszerezte a pole pozíciót a Monacói Nagydíj időmérő edzésén, ahol egy titkos vendége is volt a Mercedes ötszörös világbajnokának. Az illető messziről érkezett és egész nap igyekezett kerülni a feltűnést…

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek