Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Monaco tanult az azeriek költséges hibájából



​​​​​

Monaco tanult abból a hibából, amit Baku követett el és amiért nagy árat fizettek az ottaniak. Egy apróságról van szó - mutatjuk!

Tovább
0

Izzadtságszagúan magyarázkodik a Ferrari vezérigazgatója



F1 Forma-1 Louis Camilleri Ferrari Spanyol Nagydíj 2019 John Elkann Maurizio Arrivabene
Mi mást tehetne a Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri a katasztrofális szezonkezdet után, minthogy magyarázkodik? Az olaszok vezére szerint nincs pánik, a kétnapos barcelonai teszt pedig gyógyírt hozhat a rejtélyes gondokra, igaz, azt is elismerte: gyaníthatóan Monacóban sem lesz komoly esélye a vörösöknek a domináns Mercedes ellen.

Tovább
0

Red Bull: Ez a vébé a Mercedesé, de nem adjuk fel a harcot



F1 Forma-1 Red Bull Christian Horner Max Verstappen Pierre Gasly Spanyol Nagydíj 2019
Lefutott a világbajnokság, de talán nem kell arra számítani, hogy minden futamot a domináns Mercedes nyer meg 2019-ben - jelentette ki a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner a címvédő alakulat zsinórban ötödik kettős győzelme után, Barcelonában. A szakvezető reméli, hogy az év hátralevő részében a már most második erőnek tartott energiaitalos formáció is közelebb kerülhet az éllovashoz.

Tovább
0

Verstappen valóban megkapja a hazai futamot 2020-tól 



F1 Forma-1 Holland Nagydíj Zandvoort Max Verstappen
A bejelentésre még várni kell egy keveset, de az F+1 Blog információi szerint biztossá vált, hogy Max Verstappen 2020-tól hazai pályán is versenyezhet. Ahogyan arról egy ideje már pletykálnak, a következő szezontól újra Holland Nagydíjat rendeznek Zandvoortban.

Tovább
0

Ott voltunk a Red Bull új F1-es fapalotájának nyitóbuliján




Felavatta a Forma-1-es paddock legújabb monstrumát, a Holzhaust péntek este a Red Bull: a legendás Energy Stationt felváltó építményben a sajtó és a vállalat vendégei mellett még a rivális csapatok képviselői is felbukkantak. Ott volt a meghívottak között az F+1 Blog is.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek