Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Massa mérnökcimboráját is megkapja Leclerc a Ferrarinál?




Mindent megtesz a Ferrari annak érdekében, hogy a legjobb feltételeket biztosítsák Charles Leclerc számára, ráadásul a jelek szerint egy régi, jól bevált receptet alkalmaznak. A monacói nemcsak a csapat csúcsmérnökét, Jock Cleart kapja meg, hanem a pletykák szerint visszaigazolják azt a specialistát, aki annak idején Felipe Massával hajtott végre nagy dolgokat a csapatnál.

Tovább
0

Massát kérdeztük: milyen az élet az F1 után?



F1 Forma-1 Felipe Massa Formula-E Williams Venturi Racing Charles Leclerc
Felipe Massa a tavalyi évad végén tényleg visszavonult: 2016 végén egyszer már bejelentette távozását az F1-ből, de a helyzet úgy hozta, hogy csak az előző idény végén intett ténylegesen búcsút a királykategóriának. Az F+1 Blog a szabad lét első néhány hónapjának tapasztalatairól kérdezte a tizenegyszeres futamgyőztes brazilt.

Tovább
0

Massa: Most vagyok igazán csúcsformában!



F1 Forma-1 Felipe Massa Jánvári Zsolt Williams Olasz Nagydíj Monza
Felipe Massa a visszavonulását megszakítva tért vissza az idei évre a Williams istállóhoz, ahol felemás szezonja van, de a brazil biztos benne, hogy saját teljesítménye miatt nem érheti szó a ház elejét. Sőt, a dél-amerikai az F+1 Blognak Monzában kijelentette: úgy érzi, hogy pályafutása során még sohasem vezetett olyan jól, mint 2017-ben.

Tovább
0

Massa Schumacher módjára oktatja Strollt



F1 Forma-1 Felipe Massa Lance Stroll Williams Orosz Nagydíj
Soha nem titkolta a Williams istálló, hogy azért hívták vissza az idei szezonra a tavalyi évad végén nyugdíjba vonult Felipe Massát, hogy az újonc pénzeszsák Lance Stroll tanítómestere legyen. A brazil Szocsiban beszélt is a kapcsolatukról, amely elmondása szerint olyan, mint annak idején közötte és Michael Schumacher között volt a Ferrarinál.

Tovább
0

Új mágusaitól várja a csodát a Williams



F1 Forma-1 Williams Felipe Massa Lance Stroll Claire Williams Paddy Lowe Dirk de Beer
Nagy csodák egyelőre nincsenek a Williams istálló háza táján, ám a grove-i istálló feltankolt munícióval a 2017-es idényre. Claire Williams csapatfőnök-helyettes szerint legalábbis sokat nyom a latba, hogy megszerezték a Mercedes korábbi technikai igazgatóját, Paddy Lowe-t, valamint a Ferrari korábbi aerodinamikai vezetőjét, Dirk de Beert.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek