Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Ez lenne az idei Ferrari?



Noha az új Forma-1-es Ferrariról csak pénteken rántja le a leplet Fernando Alonso és Felipe Massa, a spanyol Marca című lap már most nyilvánosságra hozott egy grafikát, amelyről állítják: az idei modellt ábrázolja.

Tovább
0

Így csúszkálnak Alonsóék



Javában zajlik a Ferrari és a Ducati hagyományos év eleji fiesztája az olaszországi Madonna di Campiglióban, ahol a Forma-1-es csapat két versenyzője, Fernando Alonso és Felipe Massa nem csak a sajtó kérdéseire válaszolgat: a spanyol és a brazil síelget is.

Tovább
0

Montezemolo: Hol voltál az év első felében, Felipe?



Kitett magáért Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke a sportrészleg szombaton, Maranellóban tartott karácsonyi ünnepségén: a nagyfőnök mókásan rápirított Felipe Massára, ugyanakkor újfent nyomatékosította, hogy komoly elvárásai vannak a 2013-as szezonra.

Tovább
0

Vettel átvette a vb-trófeát Isztambulban



Monaco, Újdelhi, Isztambul: Sebastian Vettel számára a három helyszín nem csak azért kedves, mert nyert már ott Forma-1-es nagydíjakat, hanem immáron azért is, mert a három város mindegyikéből távozhatott világbajnoki trófeával.

Tovább
0

Miért lett öngól a Ferrari akciója?



Az addig oké, hogy Sao Paulóból sokáig tart az út hazáig és a repülőgépen nincs internet, meg az is, hogy a szezonzáró bulit követő macskajaj nem múlik el egyhamar, de ettől azért többet vártunk a Ferraritól. Az elveszített vb-cím után újabb, simán elkerülhető baklövést követtek el: mi folyhat Maranellóban, ha felültek egy olyan ügynek, amelyet a rajongók és az olasz-spanyol sajtó generált, ráadásul akkor, amikor már kiderült, hogy nincs is értelme?

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek