Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Alonso nyáron Veszprémben hangol a 2020-as Dakar-ralira?




Fernando Alonso a pletykák szerint nem viccel és még annál is komolyabban gondolja a 2020-as Dakar-részvételt, mint ahogyan azt sejteni lehet. Sőt, ha minden igaz, már idén megkezdi az éles bemelegítést, olyannyira, hogy jó esély van rá: talán már az FIA Tereprali Világkupa sorozatának augusztusi, magyarországi futamán, a Veszprém térségében tartandó Hungarian Baján is láthatjuk a Toyota Hilux versenygép volánja mögött!

Tovább
0

Ott voltunk Alonso búcsúztatásán




Nagyszabású bulival búcsúztatta az F1-es világbajnokság a sportágtól a vasárnapi Abu Dhabi Nagydíjjal búcsúzó Fernando Alonsót a viadal kvalifikációs edzése után.

Tovább
0

Már idén lehet élő sisakkamerás kép az F1-es közvetítésekben?




Továbbra sem tett le arról a Liberty Media és a Formula One Management, hogy már a közeljövőben a versenyzők sisakjában, szemmagasságban elhelyezett kamerák képével színesítsék a televíziós közvetítéseket. A kísérletek jelenlegi legfőbb hajtóereje Fernando Alonso, aki ilyen felvételeket szeretne magával vinni emlékként a Forma-1-ből.

Tovább
0

Sainz: Mi várható a McLarentől jövőre? Ők sem tudják!




Carlos Sainz jóformán semmit nem tud arról, hogy mire számíthat a McLarennél 2019-ben, ennek ellenére igyekszik optimistán megközelíteni a kényszer-csapatváltást. A spanyol elsősorban abban bízik, hogy a csúfosan leszereplő wokingi együttes tanult valamit abból, amit a szintén Renault-erőforrással versenyző Red Bulltól leshettek el idén…

Tovább
0

Alonso az autósport vándormadara lesz 2019-től?




Kevés téma foglalkoztatja annyira az autósport világát mostanában, mint az, hogy mihez kezd Fernando Alonso a Forma-1 után? Sokan biztosra veszik, hogy a kétszeres világbajnok az Indycarba készül, pedig hozzá közel álló források szerint az is előfordulhat, hogy teljes elköteleződés helyett inkább amolyan vándormadárként funkcionál majd 2019-től.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek