Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Gratulált Leclerc-nek II. Albert monacói herceg, de hogyan?




Anthoine Hubert halála árnyékot vetett ugyan Charles Leclerc első F1-es futamgyőzelmére, amelyet a Belga Nagydíjon aratott, azonban a Ferrari pilótájával történt olyan is, amely jócskán hozzájárult kedélyállapota javulásához. Az F+1 Blognak azt is elárulta, hogy mi volt az…

Tovább
0

Apja Ferrarijával hergelte a közönséget a kis Schumi




Múltat idézett szombaton, Hockenheimben Mick Schumacher: az F2-es pilóta hétszeres világbajnok édesapja, Michael 2004-es Ferrarijával száguldozott a hazai közönsége előtt. Ugyan a juniorszériák csúcsosztályában maradandót még nem alkotott, néhány F1-es csapatfőnök szerint borítékolható, hogy a fiatal versenyző eljut a királykategóriáig.

Tovább
1

Újabb giga-igazolásra készül a Renault istálló?




Nagyon úgy néz ki, hogy a Renault istállónál tényleg nem viccelnek: az eddig csak vegetáló francia alakulat már dobott egy nagyot Daniel Ricciardo szerződtetésével, friss paddock-pletykák szerint pedig a vezérkar folytatja az erősítést. Ha minden igaz, rövidesen új technikai igazgató érkezhet, mégpedig egyenesen a Mercedestől - vagy a Ferraritól!

Tovább
0

Élet az akadémián: Így neveli a jövő F1-es sztárjait a Ferrari




Sergio Perez volt az első, aki a Ferrari tehetséggondozó akadémiájáról eljutott a Forma-1-ig, jelenleg pedig Charles Leclerc az aktuális szenzáció, ám számos fiatal van a programban, akik a különféle juniorkategóriákban azért küzdenek, hogy az elődök nyomába léphessenek. Az F+1 Blog annak nézett utána, hogy milyen is az élet az akadémián, hogyan készítik fel a fiatalokat a vörösöknél.

Tovább
0

Így látja saját helyzetét Räikkönen utódjelöltje



F1 Forma-1 Charles Leclerc Sauber Alfa Romeo Ferrari Ferrari Driver Academy Jules Bianchi Spanyol Nagydíj
Jules Bianchi óta először adott állandó pilótát a Forma-1-es mezőnynek a Ferrari tehetséggondozó programja, a Driver Academy: a maranellói márka legújabb portékája épp a tragikus körülmények között elhunyt francia versenyző keresztfia, Charles Leclerc, aki a Saubernél bontogatja szárnyait. Mivel sokan máris Kimi Räikkönen helyének fő várományosaként tartják számon, az F+1 Blog a Spanyol Nagydíj hétvégéjén célszerűnek tartotta kifaggatni a 20 esztendős monacói reménységet.

Tovább
0
«
1234

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek