Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így tartotta meg problémás támogatóját az F1-ben a Ferrari




Ha nem lehet, akkor is megoldjuk! Gyaníthatóan így gondolkodtak a Ferrarinál, amikor néhány hete azzal szembesültek, hogy problémás a Mission Winnow, mint szponzor szerepeltetése, mert több országban is bújtatott dohányreklámnak minősítik. A vörösök megtalálták a megoldást.

Tovább
0

Új mérnökök sorát igazolta le sutyiban a Ferrari




Nehéz elhinni a jelenlegi Ferrarit látva, hogy Mattia Binotto képes tartani nemrégiben tett ígéretét és olyan csapatot épít Maranellóban, amelyet a Schumi-érában láthatott a tifosi. Az F+1 Blog Montrealban úgy értesült, hogy a küszködés közepette a szakvezető dolgozik a Scuderia megerősítésén és az elmúlt hetekben több posztra is új mérnököket igazolt, akik közül néhányan már be is kapcsolódtak a munkába.

Tovább
0

Izzadtságszagúan magyarázkodik a Ferrari vezérigazgatója



F1 Forma-1 Louis Camilleri Ferrari Spanyol Nagydíj 2019 John Elkann Maurizio Arrivabene
Mi mást tehetne a Ferrari vezérigazgatója, Louis Camilleri a katasztrofális szezonkezdet után, minthogy magyarázkodik? Az olaszok vezére szerint nincs pánik, a kétnapos barcelonai teszt pedig gyógyírt hozhat a rejtélyes gondokra, igaz, azt is elismerte: gyaníthatóan Monacóban sem lesz komoly esélye a vörösöknek a domináns Mercedes ellen.

Tovább
0

Barcelonában már Bottast tartják Hamilton fő riválisának



Újra a szokásos, európai arcát mutatja a Forma-1 a hétvégi Spanyol Nagydíj helyszínén, a Circuit de Barcelona-Catalunyán: visszatértek a motorhome-ok, érkeznek az első komolyabb fejlesztési csomagok, csupán a paddockban forszírozott téma változott meg. Noha a Ferrari új motort vet be, mégsem erről esik a legtöbb szó: sokkal inkább arról, hogy vajon Lewis Hamiltonnak a vörösök helyett saját csapattársával, Valtteri Bottasszal kell-e vívnia a vb-címért?

Tovább
0

Hová tűnt Vettel bajusza?




Nagyon úgy tűnik, hogy a 2019-es F1-es szezon egyik legmegosztóbb újítása, Sebastian Vettel bajusza immáron a múlté: a német a héten már a bizarr arcszőrzet nélkül érkezett a Ferrari főhadiszállására, Maranellóba.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek