Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
efpluszegy

Így hecceli Alonso az operatőrt - videó



Zseniális szösszenetet kapott el a Sky Sports F1 kamerája múlt hétvégén, Sanghajban: mint kiderült, Fernando Alonso még a mostanság látott, lehangolt állapotában is humoránál van…

Tovább
0

Hamilton beszólt a Ferrari-nagyfőnöknek



Lewis Hamilton rápirított a Ferrari-fővezér Luca di Montezemolóra: a szabálymódosításokból profitáló Mercedes brit versenyzője azon hergelte fel magát, hogy a nagy tekintélyű olasz egy házi készítésű közvéleménykutatást logobtatva már két futam után nekirontott a megreformált Forma-1-nek.

Tovább
0

Räikkönen: a Ferrari az utolsó csapatom az F1-ben



Kimi Räikkönen a Ferrarinál fogja befejezni Forma-1-es pályafutását: a 2007-es világbajnok ezt Szepangban jelentette ki egy német lap érdeklődésére, s bár állásfoglalásából akár arra is lehet következtetni, hogy már csak rövid időre tervez a Forma-1-ben, biztosra vehető, hogy lesz még néhány izgalmas házi párharca Fernando Alonsóval.

Tovább
0

Hamilton a favorit, Vettel és a Red Bull feltámad



A melbourne-i évadnyitó trófeájára, valamint az egyéni- és a konstruktőri vb-címre is Lewis Hamiltonnak és a Mercedesnek van a legtöbb esélye. Ezt támasztják alá a William Hill által kínált odds-ok is, ugyanakkor az egyik legnagyobb brit fogadóirodánál hisznek abban, hogy Sebastian Vettel és Red Bull feltámad a szezon későbbi részére.

Tovább
0

Lesz-e Alonso-Räikkönen belháború a Ferrarinál?



Karnyújtásnyira van már csak a 2014-es Forma-1-es idény rajtja, s a Ferrari új sztárpárosa, Fernando Alonso és Kimi Räikkönen egyelőre jól megvan egymással. Bár a közvélemény és sok szakmabeli is arra számít, hogy a szezon kezdete után ez pillanatok alatt megváltozhat, most még mindkét versenyző azt ígéri: kemény, de fair lesz az egymás elleni küzdelem.

Tovább
0

efpluszegy

blogavatar

F+1

Utolsó kommentek